Blake Lively arată fenomenal după trei nașteri! Actrița a întors toate privirile la premiera filmului “Free Guy”


Blake Lively a bifat o nouă apariție memorabilă! Actrița de 33 de ani l-a însoțit pe Ryan Reynolds pe covorul roșu, la premiera filmului “Free Guy”. 


Superba actriță a furat toate privirile la evenimentul care a avut loc la New York, iar soțul nu și-a putut lua ochii de la ea.

Blake Lively și Ryan Reynold formează unul dintre cele mai îndrăgite și carismatice cupluri de la Hollywood. Cei doi sunt căsătoriți din 2012 și au împreună trei fete: James, Inez și Betty. 

Marți, 3 august, a avut loc premiera filmului “Free Guy”, producție în care Ryan Reynolds are rolul principal. Pentru cei doi, aceasta este prima apariție pe covorul roșu de la începutul pandemiei. 

Blake a purtat o rochie sexy, cu spatele gol, decupaje în zona sânilor și pe laterale. Actrița arată senzațional după trei nașteri, iar rochia roz, din paiete, i-a pus în valoare silueta fără cusur. 

Actrița și-a prins părul lejer în coadă și a optat pentru un make-up natural. Fotografii prezenți la eveniment au pozat-o din toate unghiurile și au surprins și câteva cadre amuzante cu Ryan Reynolds. 

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Mușcat de un șarpe ascuns în toaletă

 

  • Blake Lively arată fenomenal după trei nașteri! Actrița a întors toate privirile la premiera filmului “Free Guy”

related posts

Modifică setările cookies