Brad Pitt, flirt pe covorul roșu cu fosta iubită a lui Ben Affleck. Ipostazele în care a fost surprins actorul cu Ana de Armas


Brad Pitt și Ana de Armas și-au făcut ochi dulci de față cu toată lumea pe covorul roșu, la premiera filmului Blonde, despre viața lui Marilyn Monroe, de la Festivalul de la Veneția.


Actorul dă senzația că a lipsit de la proba pentru costumul purtat pe covorul roșu: sacoul arată cu vreo două numere mai mici, iar nasturii par că sunt gata să sară în orice moment :)

Sursa foto: GETTY IMAGES

Brad Pitt, care a fost producător al filmului cu Ana de Armas în rolul principal, a fost tot numai un zâmbet în compania actriței. Aceștia au flirtat pe covorul roșu de față cu toată lumea, iar paparazzii le-au surprins fiecare mișcare.

Ana de Armas a fost într-o relație cu Ben Affleck, despre care se spune că a rămas cu inima frântă după ce a fost părăsit de actrița spaniolă. A suferit intens, dar… pentru puțin timp, pentru că această despărțire l-a aruncat practic în brațele lui Jennifer Lopez.

La premiera de la Veneția și-a făcut apariția și Mădălina Ghenea, care a ales o rochie multicoloră imprimată cu chipul lui Marilyn Monroe, în ton cu filmul proiectat.

  • Brad Pitt, flirt pe covorul roșu cu fosta iubită a lui Ben Affleck. Ipostazele în care a fost surprins actorul cu Ana de Armas

related posts

Modifică setările cookies