Britney Spears a pozat fără haine, deși fiii ei i-au cerut ‘să nu se mai facă de râs’ în acest fel


Mama nu pare dispusă să asculte de copii. Britney Spears a făcut-o lată, după ce și-a supărat iar cei doi fii cu postările ei indecente din mediul online. Cântăreața s-a fotografiat din nou fără haine pe Twitter, deși cei doi băieți i-au cerut să nu se mai facă de râs în online.


Jayden și Preston, cei doi băieți pe care Britney Spears îi are cu Kevin Federline, nu sunt foarte mândri de mama lor. Cântăreața de 40 de ani a postat, pe Twitter, o nouă fotografie provocatoare, în care apare complet dezbrăcată.

Cântăreața a primit sute de mii de aprecieri pentru nudul perfect din oglindă, însă nu și aprobarea fiilor săi. 

În urmă cu două luni, fostul soț al artistei, Kevin Federline, i-a spus că băieții nu vor să o vadă tocmai din cauza acestor postări indecente.

Artista nu a ținut cont de spusele fostului soț și a pozat din nou fără haine. Sursa foto: Twitter.

Citește și: Britney Spears și Prințul William, idilă compromisă de o vânătoare de vulpi

Federline a dat de înțeles că fiii lor au de suferit la școală din cauza popularizării excesive a derapajelor lui Britney.

Declarațiile l-au inflamat mai tare pe actualul soț al artistei, Sam Asghari, care a reacționat dur într-un Insta Story.

Chiar dacă ar fi adevărat că fiilor ei le este rușine de alegerile mamei lor și de imaginea corporală pozitivă, ei nu ar fi primii adolescenți stânjeniți de părinții lor. Simpla prezență a unui părinte poate umili un adolescent. În cele din urmă își vor da seama, dacă nu au făcut-o deja, că alegerile mamei lor sunt inofensive și o expresie a unei libertăți recent găsite”, a scris Sam Asghari.

Fotografii: @britneyspears

Vezi și VIDEO:

  • Britney Spears a pozat fără haine, deși fiii ei i-au cerut ‘să nu se mai facă de râs’ în acest fel

related posts

Modifică setările cookies