Britney Spears, apariții îndrăznețe fără sutien, pe internet. Cum s-a justificat în fața fanilor


Britney Spears și-a uimit fanii cu postările de pe rețelele sociale în care apare fără sutien. Artista de 39 de ani are o explicație pentru gestul ei, iar ei i-au aperciat sinceritatea.


Britney Spears a dezvăluit că nu s-a simțit întotdeauna o femeie frumoasă și atrăgătoare, dar nu s-a sfiit să apeleze la trucuri care să-i schimbe starea de spirit. 

Artista de 39 de ani s-a confesat fanilor ei într-o serie de postări în care apare fără sutien, ipostază care o face să se simtă bine în pielea ei. În multe show-uri de-ale ei, artista a renunțat la câteva haine pe care le considera în plus, iar asta a ajutat-o să-și accepte corpul așa cum e.

Nu mi-am operat sânii într-o săptămână, nici nu sunt însărcinată. (...) Am avut un miliard show-uri în care am făcut asta și, spre groaza mea, uneori nu arătam atât de bine. De prea multe ori și e al naibii de jenant, dar în imaginația mea m-am simțit bine”, a dezvăluit Britney.

Vezi mai multe poz în GALERIA FOTO de mai jos!

Artista a adăugat că nu va face asta toată viața ei, pentru că va fi plictisitor, dar până atunci apelează la acest truc.

Peste 2,3 milioane de admiratori au apreciat prima postare și fotografiile în care apare topless. Cei mai mulți fani i-au sugerat să continue să fie ea însăși, o femeie „frumoasă, sensibilă, care vrea să se privească pe ea însăși în cea mai pură formă”.

Fotografii: @britneyspears/Getty Images

Vezi și VIDEO:

  • Britney Spears, apariții îndrăznețe fără sutien, pe internet. Cum s-a justificat în fața fanilor

related posts

Modifică setările cookies