Britney Spears, un nou mesaj controversat adresat familiei și criticilor: "M-am săturat să fiu Maica Tereza"


Britney Spears reia viața de la zero după ce a reușit să iasă de sub tutela tatălui său, cel care i-a gestionat averea și a avut control asupra deciziilor artistei timp de mai bine de 13 ani. 


 În ciuda faptului că instanța s-a pronunțat în favoarea ei, Britney nu se poate bucura pe deplin de victorie și încă procesează traumele create de legătura conflictuală pe care a avut-o cu propria familie. 

Britney Spears s-a retras din lumina reflectoarelor și a fost nevoită să stea departe de scenă și de public în perioada tutelei tatălui său. Timp de 13 ani, accesul la conturile bancare i-a fost controlat de acesta, iar viața personală a artistei s-a aflat sub stricta observație a părintelui său, care nu de puține ori s-a dovedit a fi draconic, potrivit declarațiilor cântăreței.

După 13 ani de chin și umilință, artista a obținut victoria și se poate bucura, în voie, de lucrurile care îi aduc zâmbetul pe buze. Însă, traumele pe care le-a dobîndit nu par să fie ușor date uitării. 

Recent, Britney a scris un mesaj controversat pe pagina personală de Instagram, care ar putea fi adresat membrilor familiei, cât și celor care au profitat de bunătatea artistei de-a lungul timpului. 

”Nu vi se pare ciudat să te dai peste cap să organizezi excursii sau mese la prânz pentru cei dragi, iar ei să vină şi să te lase baltă după numai 10 minute? Înţeleg, sunt disponibili doar când le convine lor. Ei bine, de acum nu mai sunt eu disponibilă pentru ei”, a scris Britney. ”Nu mă deranjează să fiu singură. De fapt, m-am săturat să fiu înţelegătoare ca Maica Tereza. Dacă eşti mitocan cu mine, s-a terminat. Pace.”, a concluzionat solista. 

Sursă foto: Gettyimages 

Vezi și: Share în bucate cu Alex Petricean - Mămăligă fiartă în zer, cu ciuperci

  • Britney Spears, un nou mesaj controversat adresat familiei și criticilor: M-am săturat să fiu Maica Tereza

related posts

Modifică setările cookies