Catherine Zeta-Jones, imagine rară cu cei doi copii ai săi. Ce mari s-au făcut Carys și Dylan


Prima zi de școală trezește întotdeauna emoții în sufletul părinților. Cuprinsă de nostalgie, că vara a trecut, iar copiii ei se vor întoarce la studii, actrița Catherine Zeta-Jones a publicat un mesaj emoționant pe Instagram. 


Copiii lui Catherine Zeta-Jones, în vârstă de 50 de ani, și ai lui Michael Douglas, în vârstă de 75 de ani, sunt de mult timp persoane publice. Nu de puține ori, Carys (17 ani) și Dylan (20 de ani) au apărut în emisiuni TV și reclame. Cu toate acestea, actrița este mai discretă în privința vieții personale și publică mai rar poze cu copiii. Recent însă Catherine a decis să împărtășească fanilor ei o imagine înduioșătoare cu cei doi din vacanță. 

ˮVara s-a încheiat oficial pentru familia noastră. Astăzi tinerii noștri se întorc la studii, care de această dată se vor desfășura în alt mod. Vă iubesc pe amandoi. Vreau să le spun tuturor copiilor: cunoașterea este cheia vieții. Deci luptați pentru asta și amintiți-vă că mai devreme sau mai târziu vor trece toate dificultățileˮ, a scris actrița pe Istagram. 

Dylan și Carys par să aibă o relație foarte strânsă de prietenie. Pe conturile lor sociale, ei postează adesea fotografii unde sunt împreună și se felicită reciproc cu ziua de naștere. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

my brother and best friend is here!!! oh how i’ve missed you @dylan__douglas

A post shared by CZD (@carys.douglas) on

ˮÎi mulțumesc mamei și tatălui pentru că mi-a oferit cel mai bun prieten. Tu ești stânca mea și întreaga mea lume. Te iubescˮ, i-a scris odată Carys fratelui ei. 

Carys Zeta Douglas este mezina familiei și singura fiică a lui Michael și Catherine. Încă din adolescență și-a făcut debutul în lumea modei, având chiar apariții în reclame împreună cu mama sa. Dylan, în schimb, își dorește o carieră politică.  

Sursă foto: Instagram carys.douglas, dylan__douglascatherinezetajones

Vezi și: 

  • Catherine Zeta-Jones, imagine rară cu cei doi copii ai săi. Ce mari s-au făcut Carys și Dylan

related posts

Modifică setările cookies