Ce a făcut Emily Ratajkowski cu inelul cu diamante primit de la fostul soț. Modelul a intentat divorț după ce a fost înșelată


Emily Ratajkowski și Sesbastian Bear-McClard au intentat divorț în septembrie, 2022, după un mariaj de patru ani, în urma căruia s-a născut și fiul lor, Sylvester Apollo. Iar acum, într-un interviu pentru  diamant primit de la fostul soț, după divorț. 


Într-un episod pentru podcastul "High Low with EmRata", vedeta a vorbit cu actrița Tommy Dorfman despre divorț și cum decizia sa a ajutat și alte femeie.

"Iubesc o poveste despre divorț", a spus Ratajkowski, în vârstă de 31 de ani.

Întrebată de Dorfman ce a făcut cu inelul de logodnă, Emily a mărturisit că l-a păstrat.

De asemenea, modelul a vorbit și despre motivul pentru care consideră că divorțul nu este un capăt de lume:

"De fiecare dată când aud o poveste de divorț sau când văd știrile, trebuie să îmi amintesc că trebuie să fiu de genul: "Oh, ce trist". Le spun literalmente oamenilor 'Bravo ție. "

"Cunosc o mulțime de oameni care sunt căsătoriți și nefericiți de foarte mult timp pentru că le este atât de frică de divorț și nu cred că acesta este un mod bun de a trăi".

Cele două au încheiat podcastul închinând un toast în cinstea divorțului.

  • Ce a făcut Emily Ratajkowski cu inelul cu diamante primit de la fostul soț. Modelul a intentat divorț după ce a fost înșelată

related posts

Modifică setările cookies