Ce pedeapsă a primit fostul soţ al lui Britney Spears, după ce a făcut scandal la nunta artistei


Nunta lui Britney Spears cu Sam Asghari a început cu un scandal provocat de primul soț al artistei, care a apărut neinvitat la eveniment. La mai bine de două luni de la incident, Jason Alexander a fost condamnat la 128 de zile de închisoare. 


Jason Alexander a intrat prin efracție în casa artistei și a făcut inclusiv un live pe Instagram. 

„Britney, Britney! Unde e Britney? Sunt Jason Alexander, primul ei soț. Sunt aici să stric nunta, frate. La naiba cu asta!”, a spus atunci bărbatul, în direct. Poliția a ajuns imediat la vila cântăreței, iar musafirul nepoftit a fost încătușat. 

Înainte de a fi prins de polițiști, Jason Alexander a bătut un agent de securitate care a încercat să-l scoată afară de pe proprietate. Primul soț al lui Britney Spears a reușit să distrugă și o ușă. 

Recent, Alexander și-a primit și pedeapsa. El a fost acuzat de intrare prin efracție, hărțuire și lovire, acuzații pe care nu le-a contestat în fața oamenilor legii. 

Procurorii din Ventura County, California, au emis un ordin de protecție care îi interzice lui Jason Alexander să se apropie la mai puțin de 100 de metri atât de Britney Spears, cât și de Richard Eubeler, agentul de securitate care l-a confruntat la fața locului, potrivit People.

Alexander a fost condamnat, de asemenea, la 128 de zile de închisoare. El a fost eliberat însă pentru “bună-purtare”, după ce a stat 64 de zile în închisoarea din Ventura County Jail. 

Britney Spears și Jason Alexander s-au căsătorit în 2004, dintr-un capriciu. Erau prieteni din copilărie și au decis să se căsătorească după o petrecere în care amândoi au băut bine. Au fost forțați de părinți să anuleze căsătoria, după doar 55 de ore.

Fotografii: Getty Images/ Instagram/ Profimedia Images
 
  • Ce pedeapsă a primit fostul soţ al lui Britney Spears, după ce a făcut scandal la nunta artistei

related posts

Modifică setările cookies