Clanul Beckham în formulă completă, la premiera unui nou documentar. Harper Beckham, noua răsfățată a familiei


Familia Beckham a făcut spectacol la premiera documentarului despre viața fostului fotbalist. Clanul Beckham a fost în formulă completă, toți zâmbitori și îmbracați la patru ace, la evenimentul care a avut loc în Londra, urmat de o petrecere exclusivistă, plină de vedete.


David și Victoria au fost însoțiți de cei patru copii, Brooklyn, în vârstă de 24 de ani, Romeo, 21 de ani, Cruz, 18, și Harper, 12. Brooklyn a fost acompaniat de soția sa, Nicola Peltz, iar Romeo de iubita Mia Regan.

Victoria a fost la fel de “posh” ca întotdeauna, într-un costum alb, cu sacou și pantaloni. “Nurorile” au atras atenția cu stilul lor sexy și elegant în același timp. Însă, mai nou, răsfățata familiei este Harper, care, la 12 ani, începe să se bucure de multă atenție. Adolescenta și-a însoțit mai nou familia la diverse evenimente, impresionând la fiecare apariție.

 

 

În documentarul despre cariera sa, David Beckham abordează și niste subiecte sensibile, cum ar fi depresia de care a suferit la numai 23 de ani. Acest moment dificil din viața sa a intervenit după ce a fost învinuit pentru eliminarea Angliei la Campionatul Mondial din 1998. Atunci a fost aspru criticat de fani, iar presa nu l-a menajat.

Fostul sportiv a dezvăluit că era “un dezastru”, neputand să mănânce sau să doarmă. David Beckham a mărturisit că se simțea “foarte vulnerabil și singur”. Acesta a primit amenințări cu moartea și spune că îi era teamă să meargă sigur la toaletă, de frică să nu fie atacat.

“Toată țara mă ura. Oriunde mă duceam, eram abuzat. Mergeam pe stradă și lumea se uita la mine într-un anume fel, eram scuipat, abuzat, îmi spuneau diverse lucruri, a fost dificil. Nu mâncam, nu dormeam, eram un dezastru”, spune Beckham în documentar.

Sursa foto: GETTY IMAGES

  • Clanul Beckham în formulă completă, la premiera unui nou documentar. Harper Beckham, noua răsfățată a familiei

related posts

Modifică setările cookies