David Beckham, din nou în gura mamelor cârcotașe. Fostul fotbalist și-a sărutat, iar, fiica pe gură


David Beckham este “un tată foarte afectuos”, după cum el însuși declara în trecut și ține cu orice preț să își manifeste această afecțiune, chiar dacă nu este întotdeauna pe placul fanilor săi.

Tag-uri: #David Beckham

De-a lungul timpului, fostul fotbalist a fost criticat pentru obiceiul lui “nefiresc” de a-și pupa fiica pe gură. Deși postările cu cei doi în această ipostază afectuoasă au starnit reacții controversate din partea internauților, Beckam a continuat să pună pe Instagram astfel de imagini.

În unul din cele mai recente clipuri postate pe Instagram, din cadrul New York Fashion Week, David Beckham se lasă machiar de fiica sa, Harper, în vârstă de 12 ani, și îi dă un pupic… pe gură.

 

În 2017, acesta a fost nevoit să își motiveze decizia, având în vedere valul de critici de pe internet. Fanii au spus atunci că li se pare “dezgustător”, deși au fost și mulți care au descris gestul ca fiind “adorabil”.

 

“Îmi pup copiii pe gură. Poate nu pe Brooklyn (n.r. care atunci avea 18 ani)… Lui i s-ar putea părea lucrul asta un pic ciudat. Dar eu sunt foarte afectuos cu copiii mei. Așa am crescut și eu, și Victoria… și așa suntem și cu copiii noștri”, spunea Beckham.

“Vrem să le arătam copiilor nostri că îi iubim și că îi protejăm, că avem grijă de ei și le oferim tot sprijinul. Să ai copii este cel mai special lucru din lume”, a mai adăugat Beckham.

 

Sursa foto: Profimedia, Instagram

  • David Beckham, din nou în gura mamelor cârcotașe. Fostul fotbalist și-a sărutat, iar, fiica pe gură

related posts

Modifică setările cookies