David Beckham a rupt prietenia cu Prințul Harry și Meghan Markle. Motivul este surprinzător: ”E exclus să se mai împace”


Meghan Markle și Prințul Harry au început să rămână fără prietenii pe care i-au avut în Marea Britanie. Se pare că prietenia lor cu familia Beckham a ajuns la final.


Motivul care a dus la ruptura dintre familia Beckham și ducii de Sussex

Este bine cunoscut faptul că pe David și pe Victoria  Beckham îi leagă o prietenie veche de Prințul Harry și de Meghan Markle, însă legătura lor s-a rup. Cei care au decis să se distanțeze sunt David și Victoria Beckham.

David și Victoria au fost acuzați că au scurs informații despre ducii de Sussex. Acum, prietenia lor s-a încheiat, a confirmat o sursă anonimă, potrivit The Mail on Sunday. Toate după ce în presă s-a speculat că relația ducilor de Sussex este pe butuci.

Totodată, sursa citată de The Mail on Sunday, susține că David este „de-a dreptul furios” după ce acuzațiile au apărut în timpul unui apel telefonic tensionat între cupluri. „Este exclus să se mai împace”.

Cu toate astea, Meghan Markle nu a stat să sufere prea mult. Aparent Victoria Beckham a fost deja înlocuită cu o altă persoană care locuiește în apropierea reședinței fostei actrițe. Ar fi vorba de Victoria Jackson, o magnată a cosmeticii și vecina cuplului în Montecito, California.

„Victoria [Jackson] este o forță dinamică. Este cineva care și-a construit o afacere, dar a înfruntat și adversități în viața privată”, a declarat o a doua sursă pentru publicație. „Ea și Meghan au multe lucruri în comun. Sunt extrem de apropiate”.

Jackson, care are la rândul ei o fundație de caritate, „o consiliază pe Meghan pe multe planuri” cu propriul său ONG Archewell, potrivit sursei.

Se zvonește că fosta actriță este și prietenă cu stilista Amanda Leone. Precum și cu mogulul de la Hollywood, Ari Emanuel, CEO al agenției William Morris Endeavor, și soția sa. Se pare că Ducesa de Sussex s-a înconjurat de oameni alături de care poate crește business-urile mult visate. și din partea cărora are suport moral.

Sursă foto:getty images

  • David Beckham a rupt prietenia cu Prințul Harry și Meghan Markle. Motivul este surprinzător: ”E exclus să se mai împace”

related posts

Modifică setările cookies