Conturile de socializare ale lui Jennifer Lopez au afișat o fotografie neagră de profil. Postările ei de Instagram sunt șterse


Fără niciun fel de explicații, conturile de pe rețelele de socializare ale lui Jennifer Lopez au devenit negre. Mai mult, postările de  pe contul ei de Instagram au fost ștearse.


Pe contul de Instagram, J.Lo are 226 de milioane de urmăritori, dar de marți seara, de pe 22 noiembrie, platforma nu a mai afișat postări, ci doar o poză neagră. 
 
Potrivit variety, conturile de Twitter, cu 45,5 milioane de urmăritori și cele de pe TikTok, cu 15,4 milioane de urmăritori, au înlocuit și acestea fotografiile de profil cu o imagine neagră. 
 
Tot potrivit Variety, reprezentanții lui Lopez nu au răspuns imediat unei solicitări pentru comentarii. În presa s-a specificat însă că, în trecut, multe celebrități au retras postări de pe social media înaintea unui anunț major, cum ar fi lansarea unui album.

 

 

 

Cel mai recent album de studio al lui Lopez, „A.K.A.”, a fost lansat acum multă vreme,  în 2014. Tocmai de aceea, mulți fani presupun că acum e vorba de un nou produs. Sunt însă și persoane care se gândesc la un doliu și chiar au lăsat mesaje de condoleanțe pe Facebook. 

 
Lopez este singura artistă care a avut un film și un album numărul 1 în SUA simultan, „The Wedding Planner” și „J.Lo” în 2001. Anul acesta, ea a devenit prima persoană de origine latină care a primit premiul Generation, la Premiile MTV Movie & TV 2022.

FOTO: SHUTTERSTOCK/ JENNIFER LOPEZ FACEBOOK / CAPTURĂ INSTAGRAM 

Vezi și: Selly: „Contract de 1 milion de euro”

  • Conturile de socializare ale lui Jennifer Lopez au afișat o fotografie neagră de profil. Postările ei de Instagram sunt șterse

related posts

Modifică setările cookies