Cristina Șișcanu se mândrește cu un abdomen de invidiat. Cum arată vedeta după ce a slăbit


În urmă cu trei ani, Cristina Șișcanu a devenit mămică pentru prima dată. După ce a născut, vedeta a pus accent deosbit pe felul în care arată, iar acum se mândrește cu o siluetă de invidiat. 


Vedeta de 35 de ani a postat pe contul de Instagram o fotografie în care apare îmbrăcată într-o pereche de pantaloni sport și un sutien animal print.

În imagine se poate vedea silueta de model a Cristinei, abdomenul plat fiind cel pe care admiratorii l-au observat imediat. ”Ai slăbit, îți stă super bine”, ”super corp” sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de fani. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Morning face in quarantine ????

A post shared by CRISTINA SISCANU IONESCU (@iamcristinasiscanu) on

Acum, Cristina Șișcanu se simte acum o soție și o mamă împlinită și fericită. Însă în urmă cu 4 ani a trecut-o printr-o depresie îngrozitoare.

"Am alunecat spre depresie treptat. Mi-am dat seama că nu e ok. Am început să am niște stări de frică, anxietăți care nu mi-au lăsat nici un minut liber. Erau legate cumva de frica de viitor. A fost cumplit! Am avut marele noroc că soțul meu mi-a fost alături. Starea de depresie venise cumva de pe partea profesională.  Până să ajung la psiholog au trecut câteva luni pentru că imi era frică de eșec. 

La un moment dat, imi amorțea mâna stângă de la epuizare, mă epuizam foarte multe emoțional, eram stresată, nervoasă. Când m-am relaxat a intervenit depresia. Nici nu voiam să mai aud de profesie.", a dezvăluit ea în emisiunea Vorbește Lumea de la Pro Tv. 

foto: facebook.com/Cristina Siscanu

related posts

Modifică setările cookies