Cum arată cu adevărat Madonna. La 63 de ani, cântăreața abuzează de filtrele de pe Instagram și de operații estetice


“Madonna nu îmbătrânește!”, “La 63 de ani, arată ca la 30!” – scrie adesea presa mondenă despre regina pop. Deși, într-adevăr, arată impresionant la această vârstă și este într-o formă fizică de excepție, diferența dintre Instagram și realitate este una uriașă.


Artiștii a căror muzică o ascultam în anii ’90 nu mai au chiar 20-30 de ani… cum nici noi nu mai avem :) Unii dintre aceștia acceptă cu greu să îmbătrânească, așa că apelează la diverse proceduri estetice pentru a-și păstra înfățișarea tânără. Madonna cu siguranță vrea să rămână în atenția publicului și știe cât de important este în acest domeniu aspectul fizic.

La 63 de ani, cântăreața și-a făcut multiple operații estetice, merge la sala, se îmbracă la fel de provocator ca la 20 de ani și are un iubit de 27.

Deși arată foarte bine și în realitate, Madonna face abuz de filtrele de pe Instagram, unde pare o puștoaică de 20. Aceasta își șterge toate ridurile de pe față și arată nefiresc pentru o femeie de 63 de ani. Adevărul este că nici în realitate nu i-au rămas prea multe riduri. Procedurile estetice au îndepărtat mare parte din ele.

La cea mai recentă apariție în public, Madonna a purtat o rochie neagră cu șliț adânc, un dres-plasă și mănuși din dantelă. Pentru a-și promova noul documentar, Madame X, aceasta a cântat “Like a Prayer” alături de un cor, pe treptele unei biserici din New York, la miezul nopții.

 

SURSA FOTO: INSTAGRAM

 

SURSA FOTO: PROFIMEDIA

 

  • Cum arată cu adevărat Madonna. La 63 de ani, cântăreața abuzează de filtrele de pe Instagram și de operații estetice

related posts

Modifică setările cookies