Cum arată la 14 ani fiul Angelinei Jolie, Knox. Adolescentul seamănă din ce în ce mai mult cu tatăl lui, Brad Pitt


Copiii Angelinei Jolie au crescut, iar cei mai mici dintre ei, gemenii Knox și Vivienne sunt deja adolescenți – au împlinit de curând 14 ani.


Actrița este văzută adesea în compania copiilor, iar de curând paparazzii au surprins-o alături de fiul ei, Knox, la cumpărături. Adolescentul pare copia perfectă a tatălui sau, Brad Pitt. 

 

De curând, Knox și sora sa geamănă Vivienne și-au sărbătorit ziua de nasere la Roma, acolo unde Angelina regizează un nou film. Brad Pitt a zburat special în Italia pentru a fi alături de copiii săi de ziua lor, în ciuda relației super tensionate cu fosta soție.

“Brad prețuiește fiecare clipă pe care o petrece cu copiii. Îi place să fie părinte și a încercat să profite din plin, în ciuda situației dificile și a relației ostile cu Angelina”, a spus o sursa apropiată acestuia.

Între timp, o altă sursă a declarat recent pentru Us Weekly că Pitt „s-a plâns în privat” prietenilor de cât de mult durează bătălia legală și suspectează că Angelia „nu va accepta niciodată custodia comună și că va trage de timp până când copiii împlinesc 18 ani”.

 

Aparent, Brad Pitt crede crede că Angelina complotează cu copiii ca să îl excludă din viața lor. „Brad nu vă renunța la luptă”.

Angelina și Brad se luptă în tribunal de aproape 6 ani, de când actrița a depus actele de divorț.

  • Cum arată la 14 ani fiul Angelinei Jolie, Knox. Adolescentul seamănă din ce în ce mai mult cu tatăl lui, Brad Pitt

related posts

Modifică setările cookies