Cum arată mama Loredanei Groza la 77 de ani


Loredana Groza este cunoscută de o țară întreagă, însă puțini sunt cei care știu cum arată mama cântăreței. Recent, cu ocazia aniversării de 77 de ani a femeii care i-a dat viață, vedeta a postat o fotografie cu ea!


Loredana Groza este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară. Aceasta are un succes incredibil atât în muzică, cât și în televiziune, și se bucură de fiecare moment petrecut în fața camerei de filmat. De-a lungul anilor, ea a fost discretă cu privire la familia ei, însă recent a publicat o fotografie cu mama sa.

Pe 7 septembrie 2022, mama Loredanei Groza a împlinit 77 ani, motiv pentru care vedeta a publicat o fotografie alături de ea. Acestea se aflau în comuna Cabesti, loc în care artista și-a petrecut copilăria. 

„La Mulți Ani Mama!!! 77 de ani pe 7 septembrie!!! Să fie cu noroc și sănătate!! Ai fost și rămâi învățătoarea mea! N-ai încetat să mă inspiri și să-mi arăți ce e bun și ce cale să urmez în viață ! În poză asta suntem în ograda bunicilor mei , la Cabesti, unde am copilărit și am învățat ce înseamnă muncă de mică! Îți mulțumesc Mama! Te iubesc -Lori”, a scris vedeta.

Sursă foto: Loredana Groza/Instagram

  • Cum arată mama Loredanei Groza la 77 de ani

related posts

Modifică setările cookies