Dani Mocanu, răspuns direct când a fost întrebat dacă revine în muzică: „Vorbește lumea”


La finalul anului trecut, Dani Mocanu a luat o decizie radicală, chiar dacă toate melodiile pe care le lansa ajungeau instant pe locul 1 în trending pe YouTube: a anunțat că se retrage din muzică și că se va apuca de cântat doar piese creștine!


Zis și făcut! Cântărețul a renunțat la manele, iar în februarie a lansat prima lui melodie creștină, „Omul fără Tine este pierdut”, care a ajuns, așa cum era de așteptat, în trending. „Ce piesă frumoasă, direct în suflet merge”, „O piesă care te atinge acolo unde trebuie” și „Un exemplu pentru noi toți” au scris fanii lui Dani Mocanu în dreptul melodiei.

Acum, la aproximativ o lună după lansarea piesei „Omul fără Tine este pierdut”, Dani Mocanu a fost întrebat dacă se va întoarce la manele, iar răspunsul său a fost unul categoric: „Nu voi reveni”.

Mai mult decât atât, fanii au fost curioși și dacă poliția a avut vreun rol în retragerea lui Dani Mocanu din muzică. „Poliția are alt rol, nu să te lași de muzică”, a răspuns artistul.

foto: Instagram Dani Mocanu

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro

Vezi și: ShARE în Bucate - De la banal la senzațional: Pui umplut cu primavară

  • Dani Mocanu, răspuns direct când a fost întrebat dacă revine în muzică: „Vorbește lumea”

related posts

Modifică setările cookies