Dragostea nu are vârstă! Madonna și iubitul cu aproape 4 decenii mai tânăr, apariție îndrăzneață pe covorul roșu


Madonna și iubitul ei, mai tânăr cu 36 de ani, s-au aflat în centrul atenției joi seară! Cuplul a participat la premiera unui film documentar despre viața artistei, iar spre bucuria fotoreporterilor prezenți, a acceptat să pozeze. 


Madonna formează un cuplu împreună cu dansatorul Ahlamalik Williams de mai bine de doi ani și, în ciuda criticilor pe care le-au primit de-a lungul timpului, povestea lor de dragoste pare să fie la fel de intensă ca până acum.

Dansatorul o însoțește pe artistă la toate evenimentele importante la care participă și adesea a fost fotografiat în vacanțe alături de diva muzicii pop. I-a cunoscut copiii cu care se înțelege de minune și îi este alături la bine și la greu.

Joi seară cuplul a participat la premiera unui film care are ca subiect viața Madonnei. Cei doi au sosit de braț și au pozat preț de minute bune.

Așa cum era de așteptat, Madonna a ales o ținută provocatoare: o fustă minisculă care nu a lăsat prea multe imaginației, dresuri de plasă și un corset negru. A purtat o pereche de botine cu un toc amețitor și o coroană.  Bijuteriile în exces nu au lipsit. Nici iubitul artistei nu a fost mai prejos și a mizat pe excentricitate.

Vezi și: Întrebarea Mesei Rotunde - Esca si Manole sunt gata de... reclame

  • Dragostea nu are vârstă! Madonna și iubitul cu aproape 4 decenii mai tânăr, apariție îndrăzneață pe covorul roșu

related posts

Modifică setările cookies