După un divorț și zvonurile unei relații cu Brad Pitt, Emily Ratajkowski sugerează că ar putea fi bisexuală într-un clip pe TikTok


Emily Ratajkowski sugerează că ar putea fi bisexuală într-un nou videoclip pe TikTok, creat ca răspuns la un trend care întreabă "dacă persoanele bisexuale dețin o canapea din catifea verde".


La mai puțin de o lună după ce a cerut divorțul de soțul care a înșelat-o, Sebastian Bear-McClard, supermodelul în vârstă de 31 de ani a lăsat un indiciu nu foarte subtil referitor la sexualitatea ei, în timp ce și-a arătat propria canapea de catifea verde pe internet.

În trendul de pe TikTok, pornit de o femeie, este pusă întrebarea: "Cei care vă identificați ca bisexuali, dețineți cumva o canapea verde?". Imediat după viralizarea sa, o serie de femei și celebrități, printre care și Emily Ratajowski s-au filmat arătându-și canapelele verzi, din catifea, uitându-se suspicios la cameră.

@emrata #stitch with @shaymitchell ♬ original sound - Emrata

Deși clipul creat de Emily nu dezvăluie clar dacă aceasta este bisexuală sau nu, fanii au rămas uimiți de gestul vedetei și au umplut secțiunea de comentarii cu reacții:

"Atâtea celebrități care își scot sexualitatea la iveală, ador asta", "Stai, ce?", "Victorie pentru gay", "Emrata, visez cumva?", "Hai să spunem că asta este unul dintre multele lucruri la care nu mă așteptam", au spus doamnele din secțiunea de comentarii.

Vestea că Emily Ratajowski ar putea fi bisexuală apare la scurt timp după ce au început să circule o serie de zvonuri că modelul și Brad Pitt ar putea avea o relație, după ce au fost văzuți de mai multe ori împreună.
 
Sursă foto: Getty 
 
Vezi și:
  • După un divorț și zvonurile unei relații cu Brad Pitt, Emily Ratajkowski sugerează că ar putea fi bisexuală într-un clip pe TikTok

related posts

Modifică setările cookies