Emily Ratajkowski are din nou iubit… și nu e Brad Pitt! Se spune ca e unul din cei mai dotați barbati de la Hollywood


Internetul a luat foc după ce s-a aflat cine e noul iubit al lui Emily Ratajkowski: potrivit Daily Mail, fotomodelul se vede de ceva vreme cu fostul iubit al lui Kim Kardashian, Pete Davidson.


Proaspăt divorțată, Emily Ratajkowski este în căutarea iubirii. Luna trecută, paparazzii au fotografiat-o sărutându-l pe DJ Orazio Rispo, însă acum modelul are o nouă pasiune: comediantul Pete Davidson. Diferență ca de la cer la pământ între Pete și Brad Pitt, însă comediantul are “lipici” la cele mai frumoase femei de la Hollywood.

În afara de Kim Kardashian, Pete Davidson a mai avut relații cu Ariana Grande, Kate Beckinsale, Kaia Gerber (fiica lui Cindy Crawford) sau Phoebe Dynevor, actrița din Bridgerton.

Potrivit surselor citate de Daily Mail, Pete Davidson și Emily Ratajkowski sunt la începutul relației, însă țin legătura de câteva luni.

Pete Davidson a ajuns unul dintre cei mai râvniți tineri din showbiz, după ce, în urmă cu câțiva ani, Ariana Grande i-a lăudat “bărbăția de 25 de cm” și uimitoarea energie în pat. Kim Kardashian a recunoscut că a fost intrigată de acest zvon în momentul în care s-a gândit să înceapă o relație cu Pete. Ulterior, a declarat că a avut parte de cea mai mare distracție din viața ei în dormitor, cu Pete.

  • Emily Ratajkowski are din nou iubit… și nu e Brad Pitt! Se spune ca e unul din cei mai dotați barbati de la Hollywood

related posts

Modifică setările cookies