Emily Ratajkowski, ședință foto complet goală. Modelul a renunțat la inhibiții și și-a etalat formele voluptoase


Nu este un secret faptul că Emily Ratajkowski este o femeie extrem de atrăgătoare și lipsită de inhibiții. Recent, vedeta a fost protagonista unei ședințe foto în care a pozat, încă o dată, goală.


Emily Ratajowski este cunoscută deja pentru aparițiile sale topless sau nude în totalitate, fie că este vorba de o campanie pentru un brand de haine, o ședință foto de maternitate sau pur și simplu fotografii făcute pentru contul ei de Instagram. Sigura pe sexualitatea ei, modelul a declarat în trecut că refuza să-și ascundă formele de teama să nu fie perceputa că "vulgara", întrucât este dreptul oricărei femei să apară așa cum își dorește.

Recent, Emily a fost protagonista unei ședințe foto unde a pozat  complet goală, etalându-și formele voluptoase din toate unghiurile. În una dintre fotografii este complet goală și pozează dintr-o parte, în altă fotografie este îmbrăcată cu un trench negru, din piele și își acoperă unul dintre sâni cu mâna, iar în altă fotografie apare topless, purtând în partea de jos o pereche de dressuri negre.

Fotografiile incendiare au strâns peste un milion de aprecieri și numeroase comentarii din partea fanilor, unele pozitvele, altele mai negative:

"Nebunie, un corp incredibil", "Arăți asbolut superb așa", "Nu spuneai tu că nu iți place să fii obiectivată de către bărbați? De ce pozezi așa?".

Sursă foto: Getty, Instagram

  • Emily Ratajkowski, ședință foto complet goală. Modelul a renunțat la inhibiții și și-a etalat formele voluptoase

related posts

Modifică setările cookies