Emily Ratajkowski sfidează regulile Instagram: postează imagini nud, dar nu e niciodată penalizată


Instagramul are reguli foarte stricte când vine vorba de nuditate, însă Emily Ratajkowsi reușește să le fenteze pe toate. 


Modelul a postat de-a lungul timpului mai multe imagini sau clipuri video în care apărea goală (inclusiv când era însărcinată), însă niciodată Instagram nu i le-a șters. Cea mai recentă o înfățișează în costumul Evei, tăvălită pe covor, alături de câinele ei. “Poate mi se pare doar mie, dar e ciudat ce văd”, i-a comentat un fan. 

 

“Care este scopul acestei postări?”, a întrebat un alt admirator. Însă majoritatea fanilor au avut numai cuvinte de laudă și au fost extrem de încântați de postare.

 

 

Spre deosebire de Ratajkowski, Jason Derulo a avut probleme cu Instagramul pentru o postare în care se vedea… mai puțin decât a arătat Emily – i-a fost stearsă o imagine în care apărea în slip, pe motiv că i se distinge… “bărbăția”.

 “Ce animal ascunzi în pantaloni?” – l-a întrebat o admiratoare. Răspunsul a fost unul cât se poate de previzibil: “ Anaconda” :) 

 

Se pare că “anaconda” lui Jason Derulo încalcă regulile Instagram, motiv pentru care a fost scoasă de pe rețeaua de socializare. Artistul a fost șocat când a văzut că poza să a dispărut de pe Instagram.

Motivul pentru care i-a fost scoasă este că aceasta a fost încadrată la capitolul “nuditate și activitate sexuală”. Cântărețul consideră acțiunea descriminatorie, adăugând că nu-și poate ascunde “dotările” și că așa este el :)

“Ce naiba?! Am slip pe mine! Nu îmi pot masca dotările”, a scris Jason Derulo pe Instagram.

  • Emily Ratajkowski sfidează regulile Instagram: postează imagini nud, dar nu e niciodată penalizată

related posts

Modifică setările cookies