”Este ca o capră de munte”. Camilla, declarații amuzante despre soțul ei, Prințul Charles


Ducesa de Cornwall a declarat recent că soțul ei, Prințul Charles, este ”cel mai fit bărbat pe care îl cunoaște”, comparându-l cu o capră.


Recent, Camilla a fost invitată la o emisiune live pe BBC Radio 5. Aceasta a declarat că soțul ei, Prințul de Wales, a rămas în formă, în ciuda faptului că a avut Covid-19 cu câteva săptămâni în urmă. 

”Este probabil cel mai fit bărbat de vârsta lui. Obișnuiește să se plimbe tot timpul. Este ca o capră de munte, îi lasă pe toți în urmă”.

Ducesa a vorbit și despre faptul că i-a fost dor de nepoții ei în timpul carantinei și că abia așteaptă ziua în care să îi poată îmbrățișa din nou. 

”Ești atât de încântat pentru că nu i-ai mai văzut de trei luni jumătate... Prima reacție este să alergi înspre ei și să-i îmbrățișezi, dar trebuie cumva să-ți controlezi mișcarea. Este un sentiment foarte ciudat”, a mai spus Camilla. 

Cât privește viața în izolare, pe fondul pandemiei de coronavirus, Camilla a vorbit despre faptul că îi place să poate jeanși și că s-a familiarizat cu apelurile video online.

”Mi-e jenă să spun că urăsc de-a binelea internetul. Nu-l înțeleg și mă gândesc tot timpul: care este rostul lui? Dar, de când cu izolare, mi se pare genial, pentru că am putut să comunic cu familia, copiii, prietenii”. 

Foto: Getty

Întrebarea Mesei Rotunde - Cristina Almășan: „Aș face sex cu Denis, The Motans”

  • ”Este ca o capră de munte”. Camilla, declarații amuzante despre soțul ei, Prințul Charles

related posts

Modifică setările cookies