Prințul Charles, fotografie de familie superbă. A pozat alături de nurori și de toți nepoții săi


Pozele oficiale de la aniversarea Prințului Charles îl înfățișează pe acesta foarte relaxat, alături de cei doi fii ai săi, soțiile acestora și cei trei nepoței.


Astăzi, 14 noiembrie, prințul Charles împlinește 70 de ani, ocazia cu care a pozat alături de familia sa.

Citește și: Kate Middleton, cum a slăbit în timp record după cele trei sarcini. Ce dietă strictă a ținut

În imaginile superbe, apar soția sa, Ducesa de Cornwall, fiii săi, Prințul William și Prințul Harry, nurorile Kate și Meghan, dar și cei trei nepoți ai săi, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

În fotografii, deși Charles este în centrul atenție, stând pe o bancă din grădina casei sale din Londra, Clarence House, cu prințul George în brațe, cel mai mic membru al familiei a reușit să atragă toate privirile. Prințul Louis, care avea doar patru luni la data când s-a făcut fotografia, este adorabil în timp ce chicotește în brațele mamei sale. 

Meghan, nou-venită în familia regală, strălucește lângă Prințul Harry, stând în picioare în spatele Camillei și a nepoatei sale, prințesa Charlotte. La acel moment, Ducesa de Sussex era însărcinată în doar câteva săptămâni, așadar burtica nu este vizibilă. 

Imaginile oficiale au fost făcute pe 5 septembrie, în grădina din Clarence House. Fotograful regal Chris Jackson a avut încă o dată onoarea să lucreze cu membrii familiei regale britanice. 

Foto: Getty

  • Prințul Charles, fotografie de familie superbă. A pozat alături de nurori și de toți nepoții săi

related posts

Modifică setările cookies