Istoria fotografiilor cu Prințul Charles sărutat de un fotomodel pe o plajă din Australia


În martie 1979, un fotomodel cu origini australiene a sărit în brațele Prințului Charles smulgându-i o sărutare. Fotografiile surprinse atunci au făcut vâlvă în toată lumea. Care este adevărul din spatele acestor „instantanee” surprinzătoare.


În 1979, fotograful Kent Gavin îl surprindea pe Charles, pe atunci Prinț de Wales, alături de o tânără fotomodel de 26 de ani. Jane Priest s-a agățat de gâtul prințului și i-a smuls o sărutare, spre surprinderea moștenitorului tronului britanic.

Scena s-a desfășurat sub ochii fotografului Kent Gavin, pe plaja Cottesloe, din Perth, Australia. Deși inițial a susținut că a fost un gest spontan, într-un documentar din 2013, fotograful a spus adevărul în legătură cu fotografiile cu princina. El a dezvăluit că a pus-o pe Jane Priest să-l abordeze pe prinț și să-l sărute pe furiș. Sursa foto: Profimediaimages.ro/Getty Images.

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Fostul fotomodel a mărturisit că planul nu a funcționat așa cum a plănuit cu fotograful. 

Când m-a văzut, s-a scufundat în apă, așa că m-am gândit să-l urmez, dar când am intrat, el a ieșit. Așa că l-am urmărit afară, coafura se stricase, machiajul s-a ruinat și m-am simțit ca o idioată. De fapt, m-am dus și mi-am pus mâinile pe pieptul lui pentru a-l săra, iar Charles a spus: Nu, nu te pot atinge, nu te pot atinge”, a dezvăluit Jane Priest în 2012, în ziarul Evening Standard.

Strategie de PR pentru Prințul Charles

Tânăra a explicat că toată stratagema avea ca scop să-l facă pe prinț „mai accesibil”.

Gestul ei din 1979 a făcut înconjurul planetei, iar Charles a căpătat o imagine de bărbat singur care poate stârni emoții puternice în rândul femeilor. Conform CNN, acele imagini au fost printre puținele în care Charles a fost surprins în costum de baie.

Charles a început o relație cu Diana Spencer (Lady Di) în 1980, iar în 1981 Prințul Charles și Diana s-au căsătorit.

În ceea ce o privește pe Jane Priest, faima ei a fost instantanee după episodul cu Prințul Charles. În prezent, ea duce o viață simplă, în Sydney. 

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO:

  • Istoria fotografiilor cu Prințul Charles sărutat de un fotomodel pe o plajă din Australia

related posts

Modifică setările cookies