Motivul pentru care Familia Regală râde în pozele de la aniversarea Prințului Charles


Cu ocazia zilei de naștere a Prințului Charles, familia acestuia a pozat în ipostaze relaxate, iar acum s-a și aflat motivul pentru care aceștia râdeau. 


O sursă apropiată familiei regale a explicat pentru Us Weekly de ce fotograful familiei, Chris Jackson, a putut să capteze pe cameră chicotelile celor care stăteau la poză: Prințul Charles, soția sa, Camilla, Kate și William, Meghan și Harry, dar și copiii ducilor de Cambridge, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis. 

Citește: În discursul de ziua lui Charles, Regina i-a spus fiului său că este ”un adevărat biscuit”

Astfel, conform sursei menționate mai sus, Maria Borrallo, dădaca micilor prinți, a stat alături de fotograful Jackson, strâmbându-se și făcându-le cu mâna copiilor pentru a le atrage atenția. La un moment dat, toată lumea a izbucnit în râs și așa au ieșit imaginile relaxate cu familia regală.

Borrallo este bona de încredere pentru copiii ducilor Cambridge din 2014, de când Prințul George avea doar opt luni, conform Town and Country. ”Maria îi îndrăgește pe copii foarte mult”, a declarat o sursă pentru revista People. ”Ea poate fi foarte fermă și strictă, dar este în același timp foarte bună și iubitoare cu toți”.

Din 2014, Maria Borrallo a participat la angajamentele oficiale ale familiei regale, fiind alături de copii la cele mai importante evenimente, printre care botezul Prințesei Charlotte, nunta Prințului Harry cu Meghan Markle sau nunta Prințesei Eugenie cu Jack Brooksbank.

Foto: Getty 

  • Motivul pentru care Familia Regală râde în pozele de la aniversarea Prințului Charles

related posts

Modifică setările cookies