Prințul Harry, dezvăluiri dureroase despre relația cu tatăl său, Charles: “M-am simțit abandonat”


Chiar dacă la un moment dat s-a scris că prințul Harry se bucură de toată susținerea tatălui său după mutarea în America, se pare că lucrurile nu stau deloc așa, iar fiul mai mic al lui Charles a făcut dezvăluiri dureroase în interviul oferit lui Oprah.


Prințul Harry a mărturisit că imediat după plecarea sa în Canada, tatăl său a încetat să-i mai răspundă la telefon, scrie Daily Mail.

Imediat ce a luat decizia de a face un pas în spate și a se muta din Marea Britanie, prințul Harry a fost tratat cu indiferență de tatăl său, prințul Charles. “Sunt multe lucruri de spus aici. M-am simțit lăsat deoparte, abandonat (...) Cât am fost în Canada am vorbit de trei ori cu bunica mea la telefon și de două ori cu tatăl meu. Apoi, acesta nu mi-a mai răspuns”, a mărturisit Harry. 

El a mai spus că tatăl său i-a cerut în scris tot ceea ce are de gând să facă înainte de a anunța că renunță atât la atribuțiile regale, dar și la privilegii. Harry a menționat că “ruptura” de Casa Regală Britanică a fost posibilă doar datorită moștenirii lăsate de prințesa Diana și că lui i s-a tăiat accesul la toate fondurile. 

“Mi-a cerut să detaliez în scris planul meu și i-am pus acolo toate detaliile, inclusiv faptul că urma să facem anunțul în data de 7 ianuarie”, a spus Harry. El a continuat: “e trist că s-a ajuns în acest punct, dar trebuia să fac ceva pentru sănătatea mea mintală, a soției mele și a lui Archie. Pentru că știam unde se îndreaptă totul”.

 

Ducele de Sussex a spus despre tatăl său și fratele mai mare, William, că sunt “captivi” în sistemul monarhiei. 

“Am fost captiv până am cunoscut-o pe Meghan, doar că nu știam. Am fost prins la fel ca restul familiei. Fratele și tatăl meu sunt captivi. Ei nu pot pleca și simt o mare compasiune pentru asta”, a mai spus fiul prințesei Diana. 

Fotografii: Getty Images

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro!

Vezi și VIDEO: Episodul 4: Mituri despre sport în sarcină

 

  • Prințul Harry, dezvăluiri dureroase despre relația cu tatăl său, Charles: “M-am simțit abandonat”

related posts

Modifică setările cookies