Este ireal cum arată la 50 de ani! Jennifer Lopez, cu abdomenul plin de pătrățele la vedere în public


Jennifer Lopez are un corp mai sexy și mai tonifiat decât la 20 ani! Diva latino nu încetează să își uimească admiratorii cu felul în care arată la 50 de ani.


Nu este deloc o întâmplare că Jennifer Lopez arată atât de bine! Desigur, o ajută și genele, însă face toate eforturile pentru a-și menține frumusețea și tinerețea.

Vedeta are un program de fitness pe care îl respectă și are parte de cele mai noi procedee de îngrijire și înfrumusețare. Se spune despre ea că este sută la sută naturală și nu se știe să-și fi făcut vreo operație estetică.

Vezi aici cum se antrenează: Ridică greutăți cot la cot cu bărbații. Jennifer Lopez, imagini de senzație de la ora de fitness

 

În cele mai noi imagini surprinse de paparazzi, Jennifer Lopez apare pe o bicicletă eliptică, în costum de fitness, cu abdomenul la vedere. Artista își etalează cu mândrie pătrățelele obținute după multe ore de sport.

Vezi video: Ea e noua regină a fitnessului. Cine e Ashleigh Jordan, tânăra care inspiră milioane de oameni să facă sport


  • Este ireal cum arată la 50 de ani! Jennifer Lopez, cu abdomenul plin de pătrățele la vedere în public

related posts

Modifică setările cookies