Fiul lui Catherine Zeta-Jones și al lui Michael Douglas a împlinit 18 ani. Cum a apărut pe covorul roșu 


Dylan, fiul lui Catherine Zeta-Jones și al lui Michael Douglas, în vârstă de 18 ani, și-a făcut apariția alături de părinții săi pe covorul roșu, reușind să capteze privirele tuturor. 


Catherine și Michael s-au întâlnit prima dată la un festival de film din Franța în anul 1998. Cei doi îndrăgostiți nu au stat mult timp pe gânduri, fapt pentru care pe 31 octombrie s-au logodit, iar un an mai târziu au făcut cununia religioasă.

Din rodul iubirii lor au rezultat 2 copii: Dylan, în vârstă de 18 ani și Carys, în vârstă de 16 ani. Michael Douglas mai are un copil dintr-o căsătorie anterioara,un băiat, pe Cameron.

Recent Catherina a fost onorată de orașul ei natal din Swansea, Wales.

Aceasta și-a făcut apariția pe covorul roșu alături de soțul și copilul lor. Actrița a scris și un mesaj emoționat pe Instagram. "Ieri am fost foarte încântată să primesc titlul de Freedom of the City of Swansea (nr. un fel de cheia orașului). Îți mulțumesc ție, domnule primar, și vouă, locuitori ai orașului Swansea, pentru onoarea pe care mi-ați acordat-o" a scris Catherine pe contul ei.

Și soțul și fiul actriței au fost alături de Catherine în această zi specială și toată lumea a putut remarca cât de bine arată acum tânărul Dylan.

 

Sursa foto Getty

Vezi și profil de celebritate -  Orlando Bloom spune că este prea bătrân pentru Middle Earth

  • Fiul lui Catherine Zeta-Jones și al lui Michael Douglas a împlinit 18 ani. Cum a apărut pe covorul roșu 

related posts

Modifică setările cookies