Fosta iubită a lui Ben Affleck, Ana de Armas, seducătoare în rolul lui Marilyn Monroe


Mai sunt doar trei luni până la marea premieră a filmului „Blonde“, unul dintre cele mai aşteptate filme din 2022!


Produs de Brad Pitt, noul film despre viața starletei Marilyn Monroe este realizat după o carte a scriitoarei Joyce Carol Oates și o are în prim-plan pe tânăra actriţă Ana de Armas, cu origini cubaneze și spaniole, nimeni alta decât femeia care îi furase mințile lui Ben Affleck, până la reuniunea lui cu Jennifer Lopez. De fapt, Affleck era atât de aprins după Ana de Armas, încât a mers de câteva ori în Cuba să-i cunoască familia și „să se integreze în peisaj“, cu gândul că o va duce la altar. Numai că vechile lui metehne, jocurile de noroc și consumul excesiv de alcool, au îndepărtat-o pe Ana, care l-a părăsit după numai un an de relație... prin telefon.

Se prea poate, însă, ca și această relație a ei cu Ben Affleck să-i fi făcut o reclamă considerabilă la Hollywood, dar nici nu-i putem contesta talentul și forța de seducție, de care a dat dovadă deja în câteva filme cu box office important, ca „No Time to Die“ ori „Knives Out“.

De data aceasta, ea a prins un rol de invidiat, cel al divei absolute de la Hollywood, Marilyn Monroe, care, deși a murit în 1962 la vârsta de 36 de ani, continuă să fascineze publicul și după șase decenii de la dispariția sa controversată.

Biografia fictivă urmăreşte o traiectorie de coşmar a Normei Jean Baker, adevăratul nume al actriţei, şi creionează un portret vitriolic al Americii din anii '50 şi '60, în special al Hollywood-ului. Din relatarea tristei povești, în care vedem o personalitate dublă a lui Marilyn, nu lipsesc nici scenele de sex – din cauza cărora filmul este interzis în America celor cu vârsta sub 17 ani – , Ana fiind obișnuită să filmeze nud sau semi-nud. 

Netflix a dezvăluit primul teaser al filmului „Blonde“, care o înfățișează de blonda supremă în fața oglinzii, într-un moment de tensiune nervoasă și apoi într-un dialog cu o entitate misterioasă, căreia îi cere să nu o abandoneze. 

„Blonde” va avea lansarea internațională pe 23 septembrie 2022.

FOTO: Instagram

  • Fosta iubită a lui Ben Affleck, Ana de Armas, seducătoare în rolul lui Marilyn Monroe

related posts

Modifică setările cookies