O tânără de 23 de ani a făcut o mulţime de operaţii pentru a semăna cu Marilyn Monroe


New York Post o numeşte pe Serena Smith fetiţa Barbie şi povesteşte cum tânăra a strâns 50.000 de dolari pentru o intervenție chirurgicală care o face să arate precum Marilyn Monroe.


La doar 23 de ani, Serena a suferit proceduri chirurgicale încă de când era doar o adolescentă, asta pentru a-și schimba aspectul şi pentru a arăta precum Marilyn Monroe, Jayne Mansfield sau Anna Nicole Smith.
 
A intrat pentru prima dată în sala de operaţie în decembrie 2016, la doar 18 ani, când şi-a operat sânii cu peste 7.500 de dolari, trecând de la A la DD.
 
 
De aici, s-a deschis poarta către lumea chirurgiei plastice, iar Serena a avut de atunci o rinoplastie care a costat 11.000 USD pentru a obține un „nas Hollywood” plin de farmec. Mai mult, este supusă în mod regulat unor proceduri mai puțin invazive, cum ar fi Botox și filler-uri în buze.
 
Recent, Serena a decis să facă şi un lifting de fund brazilian (BBL) și a ales un chirurg reputat din America de Nord pentru a efectua procedura.
 
Sunt foarte mulțumită de rezultate, cred că au ieșit grozave, operația mi-a schimbat complet proporțiile corpului și mi-a dat aspectul mai curbat pe care îl urmăream”, a spus ea, adăugând că siguranța este întotdeauna o prioritate pentru ea.
 
Deși procedura Serenei a mers conform planului, recuperarea nu a fost un drum ușor.
 
M-am simțit de parcă am fost lovită de un camion”, a spus ea.
 
„Recuperarea pentru această procedură este foarte intensă, cu siguranță cea mai grea de până acum. Trebuie să porţi o îmbrăcăminte de compresie 23 de ore pe zi timp de două luni și poate deveni destul de inconfortabil."
 
Vezi mai multe poze în Galeria Foto de mai jos 

Vezi și: 
 

FOTO: INSTAGRAM SERENA SMITH

  • O tânără de 23 de ani a făcut o mulţime de operaţii pentru a semăna cu Marilyn Monroe

related posts

Modifică setările cookies