Fosta soție a lui Stallone, dezvăluiri incredibile! A făcut sex cu Sean Penn când era soțul Madonnei


Are la activ mai multe căsătorii și divorțuri, însă cea mai tumultoasă perioadă a lui Brigitte Nielsen pare să fi fost aceea de când era soția lui Silvester Stallone.


În vârstă de 56 de ani, Brigitte Nielsen a dezvăluit zilele trecute, în cadrul emisiunii “The talk”, de la postul CBS, că în anii ’80 a dus războiul pe care îl are cu Madonna la un alt nivel.

Citește și: Dezvăluire şoc despre Madonna: ,,Mi-a promis 20 de milioane de dolari ca s-o las însărcinată”

“În 1987 eram într-un club cu Madonna şi ea mă jignea. Era atât de nesimţită, încât la un moment dat i-am tras o palmă peste faţă. Palma a fost dată în plin şi a avut un mare impact, considerând că ea este scundă, în timp ce eu sunt ca un gigant. Îmi amintesc că şase bărbați corpolenţi au venit rapid să mă potolească şi m-au dat afară din club”, a început Brigitte Nielsen dezvăluirile.

Apoi, fosta soție a lui Silvester Stallone a afirmat că lovitura de grație i-a dat-o Madonnei când a făcut sex cu soțul ei: “Cel mai bun lucru din toată poveste abia urma să se întâmple. La câteva luni după, m-am dus în sudul Franţei şi am făcut dragoste o noapte întreagă cu soţul său, Sean Penn”.

Vezi și: Seamana cu Sean Penn, dar canta ca Tom Jones. "Bai, am crezut ca ai 50 de ani"

  • Fosta soție a lui Stallone, dezvăluiri incredibile! A făcut sex cu Sean Penn când era soțul Madonnei

related posts

Modifică setările cookies