Fostul soț al lui Meghan Markle este în culmea fericirii! Soția sa este însărcinată din nou


Meghan Markle și prințul Harry au devenit din nou părinți la începutul lunii iunie, după ce ducesa de Sussex a adus pe lume o fetiță. Și fostul soț al lui Meghan Markle este în culmea fericii după ce a anunțat pe Instagram că soția sa este gravidă pentru a doua oară. 


Înainte de Harry, Meghan Markle a fost căsătorită cu Trevor Engelson. Actrița și producătorul de film s-au cunoscut în 2004 și au avut o relație de șase ani înainte să se logodească în 2010. Un an mai târziu cei doi s-au căsătorit în Jamaica.

Căsnicia a durat doar doi ani, iar în 2013 au depus actele de divorț pe motive de “diferențe ireconciliabile”.

Presa a scris că relația celor doi s-a răcit după ce Meghan Markle a cunoscut faima cu rolul avocatei Rachel Zane din serialul Suits. Actrița a fost nevoită să se mute la Toronto, acolo unde aveau loc filmările, în timp ce Trevor a rămas să lucreze în Los Angeles. 

La un an distanță de nunta regală, Trevor Engelson (44 de ani) s-a căsătorit cu Tracey Kurland, femeia care i-a dăruit deja o fetiță. Ford Grace a venit pe lume în august 2020. Tracey Kurland este specialistă în nutriție, face parte dintr-o familie prosperă și este mai mică cu 9 ani decât Trevor.

Recent, producătorul a postat pe Instagram o fotografie în care îi mângâie burtica de gravidă a soției. Cuplul este în culmea fericirii și așteaptă bebe cu numărul doi, scrie Daily Mail.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Prințul Harry vrea pace cu Regina!

 

  • Fostul soț al lui Meghan Markle este în culmea fericirii! Soția sa este însărcinată din nou

related posts

Modifică setările cookies