Gerard Pique traversează cea mai neplăcută perioadă din viața lui. Acesta a fost amenințat, deja, cu doi ani jumătate de închisoare, fiind acuzat de agresiune sexuală asupra campioanei mondiale Jenni Hermoso, după finala Cupei Mondiale din 2023.

Gerard Pique a intrat în vizorul justiției spaniole

Fostul iubit al Shakirei este anchetat pentru rolul pe care l-a avut în relocarea Supercupei Spaniei, în Arabia Saudită.

La finalul lunii martie, justiția din Spania a anunțat că a început anchetarea lui Gerard Pique pentru relocarea care i-ar aduce, anual, suma de patru milioane de euro, prin intermediul companiei pe care o deține.

Judecătorul care se ocupă de acest caz  a catalogat ca fiind potențial fraudulos comisionul pe care Gerard Pique îl încasează în fiecare an și vrea ca ancheta să continue.

Gerard Pique ar fi fost înșelat de Clara Chia

Shakira și Gerard Pique s-au despărțit, după ce artista a aflat că fotbalistul a înșelat-o cu Clara Chia. Deși acesta a rămas cu amanta și chiar au început să se și afișeze împreună, nu a durat mult și acesta ar fi plătit pentru ceea ce a făcut.

După aproximativ o jumătate de an de relație, Clara Chia l-ar fi înșelat pe Gerard Pique cu Pep Guardiola, un celebru personaj din lumea fotbalului. Între anii 2008 și 2012, Pep Guardiola l-a antrenat pe Gerard Pique, după ce s-a făcut remarcat ca mijlocaș.

În tot acest timp, Shakira pare că o duce din ce în ce mai bine. Artista se pregătește pentru concrete și pentru lansarea unui nou album, a intrat într-o nouă relație și se bucură de sprijinul fanilor, la orice pas.

Mai mult decât atât, în cadrul unui interviu, artista a mărturisit că va reîncepe în forță tot ceea ce ține de muzică, deoarece, până acum, Gerard Pique a „tras-o în jos”.

 

Sursa foto: Instagram, Getty Images