Pique, afectat după scandalul cu Shakira! Fostul artistei vorbește despre sinucidere: „Trebuia să mă arunc...”


Shakira și Gerard Pique au format un cuplu timp de 12 ani, însă infidelitatea fostului jucător al Barcelonei a pus capăt relației lor. 


Gerard Pique a tăcut toată perioada de după separarea de Shakira, asta până acum. După scandalul de proporții dintre cei doi și multe alte răzbunări, ex-partenerul cântăreței a decis să vorbească în mod public și să își spună partea sa de adevăr.

Invitat în cadrul emisiunii „El món a RAC1”, fostul fundaș a dezvăluit pentru prima oară detalii despre momentele mai puțin fericite pe care le-a avut cu artista. 

Acesta spune că aproape nimic din tot ce s-a spus nu este adevărat și că a ales să nu dea importanță, căci în caz contrar s-ar fi „aruncat de la etajul 6”.

„Dacă aș fi dat importanță la tot ce s-a scris despre mine ar fi trebuit să mă ascund în casă. Sau să mă arunc de la etajul șase.

M-am ferit de toate acuzațiile. S-au răspândit numeroase minciuni despre mine. Nu pot să ies în fiecare zi și să neg lucruri care nu sunt reale. Oamenii nu știu nici măcar zece la sută din tot ce s-a întâmplat”, a declarat Gerard Pique.

Foto: Profimedia, Getty
  • Pique, afectat după scandalul cu Shakira! Fostul artistei vorbește despre sinucidere: „Trebuia să mă arunc...”

related posts

Modifică setările cookies