Gina Pistol, despre cele mai grele momente din viață: "Nu prea am vorbit despre asta"


Gina Pistol a trecut prin multe dificultăți până să ajungă în punctul de astăzi, iar aceastea au început încă din copilărie. 


Când Gina avea doar șase ani, părinții ei au divorțat și s-au luptat pentru custodia ei. În podcastul lui Mihai Morar-„Fain & simplu”, a povestit:  
 
„Au fost momente în viața mea când… ai mei se despărțiseră (…). Nu prea am vorbit despre asta, nici cu ai mei nu am vorbit, nici cu mama. Tata se judecase cu mama pentru custodia mea și m-a dus cumva la o doamnă, nu știu cine e femeia aceea, înțeleg că între timp a și decedat, și nu mi-a explicat nimeni ce mi se întâmplă atunci. M-am simțit singură, m-am simțit a nimănui. Nu a venit nimeni să îmi spună, mie, copilului, «Băi, părinții tăi se judecă, e ceva normal, dar nu înseamnă că nu ești iubită». Femeia aceea era puțin agresivă. Mama nu m-a bătut niciodată, cred că o singură palmă mi-a dat. Dar femeia aia era puțin agresivă, pentru că ea, la rândul ei, avea niște probleme. Atunci da, m-aș întoarce la mine copil și m-aș îmbrățișa." 

Vezi mai multe poze speciale în Galeria Foto
 

În același podcast, a povestot despre momentele de dinainte să îi dea naștere fiicei sale, Josephine.
 
”Un lucru care s-a întâmplat în primul trimestru de sarcină, când părinții noștri au aflat din presă că eu sunt însărcinată, a fost foarte urât. Cred că eu timp de o lună de zile am avut hemoragii foarte mari și nu aveam voie nici măcar să ridic o sticlă de doi litri de apă, trebuia să stau doar la pat și exista riscul să pierd sarcina.

Cum să îi spun eu mamei mele: Mama știi sunt însărcinată, dar știi nu te bucura că s-ar putea ca la un moment dat…cum să îi spun eu mamei mele.

Adică așteptam să trec de hopul acesta ca să putem să ne anunțăm și noi părinții. Și pentru că mergeam foarte des la doctor să fac analize, să fac ecografie, cineva a văzut și a anunțat presa și așa ne-au sunat ai noștri: E adevărat?"
 
”Am descoperit că aveam șanse 0,1 să rămân însărcinată. Am vorbit cu Andrei despre asta și am zis că dacă ne dorim foarte mult un copil înfiem un copil. Mi-a fost greu să accept că nu o să am un copil. Ne-am luat un weekend liber și am mers la munte.

Și în mașină eram atât de fericită pentru nimicul din jurul meu și am început să plâng. Simțeam că trăiesc, îmi era dor. A doua zi îi povestesc lui Andrei că am trăit ceva ciudat și a început să facă mișto de mine. Nu am mai trăit asta niciodată, dar am simțit că universul era în pântecele mele. Nu am mai simțit asta niciodată!

M-am întors la filmări, eu am crezut că sunt la premenopauza pentru că aveam bufeuri, nu îmi era bine. Am corelat și vârsta și credeam că mă pregătesc de menopauză. Și, de fapt, eu eram însărcinată."
 
FOTO: PROTV.RO/ INSTAGRAM SMILEY 
 
Vezi mai multe poze speciale în Galeria Foto

Vezi și VIDEO:

  • Gina Pistol, despre cele mai grele momente din viață: Nu prea am vorbit despre asta

related posts

Modifică setările cookies