Gina Pistol, prima poză cu fetița ei, Josephine. ”Mă topesc de dragul ei”


Acum două săptămâni, Gina Pistol (40 de ani) și iubitul ei, Smiley, au devenit părinți pentru prima oară.


Gina Pistol a adus pe lume o fetiță de nota 10 pe care, alături de Smiley, a hotărât să o boteze Josephine Ana Maria. Cei doi părinți sunt topiți după bebeluș, dovadă și postările lor de pe social media, în care se declară fericiți și recunoscători.

Recent, Gina Pistol a postat pe contul său de Instagram o imagine cu fetița sa, mai precis cu un picioruș al acesteia. Imaginea înduioșătoare a fost însoțită de un mesaj pe măsură. ”..și mă topesc de dragul ei. Am crezut că știu ce-i iubirea. Însă abia acum o înțeleg”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GinaPistol (@ginapistol)

 

Imaginea a primit peste 124.000 de like-uri, iar printre comentariile entuziaste s-au numărat și cele ale Olimpiei Melinte, Iulianei Luciu sau ale Diana Dumitrescu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GinaPistol (@ginapistol)

De altfel, în altă postare, Gina Pistol și Smiley au dezvăluit că au apelat la o bancă pentru celule stem: ”Suntem fericiti si emotionati! Ne dorim sa fim parinti buni si stim ca cel mai mult ne va ajuta chiar ea, fetita nostra, prin tot ce simtim pentru ea. In proiectiile noastre de familie, ea rade mereu, este sanatoasa si vesela alaturi noi.

Viata ne va purta probabil pe un drum plin de tot felul de emotii si stari, unele fix ca in visele nostre, altele imprevizibile. Vrem sa putem fi pregatiti de orice, sa o aparam, sa o protejam, sa o stim bine, cel mai bine cu putinta. Am ales sa apelam la #BabyStem pentru siguranta ei si pentru linistea noastra.

Nu depinde doar de noi intreg desenul vietii ei, insa depinde de noi ce nuante folosim pe acest drum, iar noi le alegem inca de acum pe cele mai optimiste si mai vesele”, au scris aceștia la fotografia făcută în camera fetiței lor. 

Foto; Instagram

Vezi și. Share în bucate: Rulada de ciocolata

  • Gina Pistol, prima poză cu fetița ei, Josephine. ”Mă topesc de dragul ei”

related posts

Modifică setările cookies