Horoscop zilnic 11 noiembrie 2021. Taurii s-ar putea să rupă o relație pe neașteptate, ce se întâmplă cu Berbecii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 11 noiembrie 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi ar putea să-ți aducă surprize în sectorul intereselor financiare și a banilor pe care îi câștigi de la locul de muncă. Instabilitate este destul de mare, așa că ar fi recomandat să nu te lansezi în speculații sau afaceri, să fii prudentă cu banii și destinația acestora. Dacă ai intenția să achiziționezi produse online, asigură-te că site-urile pe care intri sunt securizate!

 

Taur


Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru carieră și ascensiunea profesională. Mercur, astrul comunicării și guvernatorul banilor, intră într-un aspect disonant cu Uranus, planeta imprevizibilului, din zodia ta, și s-ar putea să rupi o relație, un parteneriat profesional, dacă negocierile pe care le duci nu merg în direcția dorită de tine. Mai mult de atât, este posibil să afli niște informații secrete sau pe care le-au ascuns cei cu care desfășori activitățile.

 

Gemeni


Astăzi, te preocupă sănătatea, activitățile și sarcinile profesionale. Încerci să găsești niște soluții bune la o problemă tehnică, care poate să dea peste cap toată activitatea la locul de muncă. În altă ordine de idei, Mercur, guvernatorul tău, se află față în față cu Uranus, care-ți guvernează principiile și convingerile de viață și cere o schimbare. S-ar putea să realizezi că trebuie să lași în urmă mentalitățile învechite, să fii deschisă noului.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi îți aduce o surpriză din partea prietenilor, în planurile de viitor sau poate în sfera sentimentală. Dacă ești părinte, s-ar putea să ai niște discuții mai aprinse cu partenerul de cuplu din cauza educării copiilor sau a petrecerii timpului în mod plăcut, privind o ieșire în afara orașului sau banii pe care trebuie să îi investiți.

 

Leu

 

Astăzi, au loc discuții în familie cu regimul unei locuințe, cu spațiul de locuit sau cu relațiile de familie, unde este posibil să iasă la suprafață, brusc și neașteptat, unele probleme mai vechi. Dispute și confruntări apar și-n relația de cuplu. Poate pentru că nu îi respecți libertatea partenerului, îi impui niște lucruri și nu ții cont de opiniile acestuia.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi îți aduce informații surpriză de la locul de muncă, dar și privind starea de sănătate. Posibil să primești rezultatul unor analize și să fii nevoită să-ți schimbi regimul de viață. La serviciu ai parte de o zi destul de dificilă, mai ales dacă aparatura pe care lucrezi se defectează sau sunt probleme cu rețeaua sau internetul. Nu lăsa evenimentele neplăcute să te afecteze! Atenție că ești predispusă unei tensiuni nervoase ridicate!

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi îți aduce surprize mai puțin plăcute legate de sectorul financiar. Mare atenție dacă ești tentată să faci niște speculații sau artificii financiare, pentru că este posibil să apară surprize mai puțin plăcute! Atenție și la plățile online! În sfera sentimentală este posibil să ai niște emoții puternice pe care le vei proiecta pe membrii familiei.

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi îți aduce evenimente neașteptate în planul relațional, partenerial. Dacă ești singură, este posibil să cunoști pe cineva prin intermediul rețelelor online sau cineva dintre prietenii tăi te poate prezenta unei persoane cu care să începi să legi o conversație mai apropiată. În familie, au loc evenimente mai puțin plăcute sau va fi nevoie să te implici să rezolvi o chestiune administrativă sau familială.

 

Săgetător

 

Așteaptă-te, astăzi, la evenimente surpriză la locul de muncă! Poate afli niște secrete sau descoperi lucruri care nu au fost făcute cum trebuie și acum trebuie să le îndrepți, ceea ce-ți va lua mai mult timp. Nu te lăsa coleșită de tensiuni sau suprasolicitare nervoasă, pentru că riști să-ți afecteze și sănătatea!

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi îți aduce surprize de la prieteni. S-ar putea să afli unele informații care te vor ajuta în activitatea ta profesională. Evenimente surpriză pot să apară și-n sfera sentimentală. O  conversație cu o persoană cunoscută pe rețelele de socializare ar putea să devina apropiată în scurt timp. Dacă faci parte dintr-un cuplu mai vechi este posibil să ai niște răbufniri, să-ți spui nemulțumirile.

 

Vărsător

 

Registrul astral de astăzi aduce surprize la care nu te-ai fi așteptat în planurile tale de viitor. În ce privește relația cu șefii, ar trebui să fii mai receptivă la propunerile acestora. Ideile tale sunt bine văzute de către aceștia, însă felul în care le expui deranjează. S-ar putea să apară unele evenimente surpriză în familie sau care au legătură cu locuința și atunci concentrarea ta se va îndrepta spre a rezolva aceste lucruri, iar iritarea și tensiunea apărută să le proiectezi pe cine nu trebuie.

Pești

 

Contextul astral de astăzi îți aduce vești sau informații surpriză, care te iau prin surpridere și nu mai știi ce să crezi, cum să gestioneazi o situație apărută. Dacă până acum ai avut impresia că lucrurile sunt clare într-un anumit domeniu de viață, acum realizezi, prin informațiile primite, că ai avut o percepție greșită și ai trăit într-o lume a ta.

 

Întrebarea Mesei Rotunde cu Narcisa Suciu - Ștefan Hrușcă nu ma suportă, am auzit

 

related posts

Modifică setările cookies