Horoscop zilnic 25 mai 2023. Balanțele reiau o poveste de iubire din trecut, ce se întâmplă cu Fecioarele


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de joi, 25 mai 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi îți pregătește o aventură romantică sau trăiri intense din punct de vedere sentimental. Îți declari sentimentele și faci gesturi care îl impresionează pe partenerul de cuplu. De asemenea, dacă faci parte dintr-un cuplu mai vechi, s-ar putea să deschizi niște subiecte mai sensibile, pe care le-ai ținut ascunse o perioadă mai mare de timp.

 

Taur

 

Atenție astăzi la relațiile cu familia, pentru că este posibil să faci pe cineva să sufere prin acțiuni, comportament sau acuzații! Ai impresia că ai suportat prea multe din partea unui membru al familiei, care nu apreciază eforturile tale și este posibil să răbufnești.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi este activ din punct de vedere al comunicării, învățării și acumulării de cunoștințe. La serviciu, ai un randament mai bun dacă lucrezi singură, pentru că nu ești în cea mai bună formă a ta. Planetele din casa subconștientului îți provoacă o agitație interioară și orice factor extern îți aduce iritare.

 

Rac

 

Astăzi te preocupă situația financiară, mai ales dacă intenționezi să faci niște achiziții noi: să schimbi casa, mașina, să achiți un sejur în străinătate. Atenție și nu te lăsa păcălită de oferte tentante, care se pot dovedi a fi înselătoare! Analizează bine toate variantele când vrei cumperi ceva de o valoare mai mare!

 

Leu

 

Astăzi este posibil să ai inspirație într-un proiect sau o colaborare, de pe urma căreia poți obține sume suplimentare de bani. Vine sezonul vacanțelor și ai nevoie de mai mulți bani pentru distracție și relaxare. În planul sentimental pot să apără tensiuni, așa că mai bine nu inițiezi niciun dialog pe teme care ar putea isca conflicte.

 

Fecioară

 

Luna îți traversează astăzi sectorul frământărilor interioare și este posibil să reușești să transformi o stare mai puțin plăcută cu care te confrunți dimineață în ceva constructiv: să dai o mână de ajutor unei persoane care are nevoie, să te implici într-o campanie umanitară. Din punct de vedere al sănătății, s-ar putea să găsești un remediu naturist, care să-ți rezolve anumite probleme cu care te confrunți de ceva vreme.

 

Balanță

 

Posibil, astăzi să te bucuri de atenție din partea unei persoane cu care ai trăit cândva o poveste de iubire. S-ar putea ca lucrurile să se deruleze rapid și să fii tentată să accepți continuarea poveștii. În planul profesional, unul dintre prieteni vine cu o ofertă de job.

 

Scorpion

 

Posibil, astăzi, să fii în centrul atenției la serviciu sau într-un cadru oficial. Ai grijă de imaginea ta și vrei să impresionezi prin prestație. La serviciu, s-ar putea să ți se propună o schimbare, care vine la pachet și cu o mărire salarială. 

 

Săgetător

 

Astăzi au loc discuții cu partenerul de cuplu, legate de principii și sistemul de valori, credințe și convingeri. Nu te afli în cea mai bună formă, poate și pentru că partenerul ia decizii fără să te consulte, lucru care te nemulțumește foarte mult.

 

Capricorn

 

Astăzi este posibil să intervină chestiuni financiare, să nu reușeti să te înțelegi cu cineva din familie legat de administrarea patrimoniului sau intrarea în posesia unor sume de bani sau bunuri. Atitudinea agresivă pe care o adopți în relațiile de familie ar putea dăuna și să te depărteze de anumite rude.

 

Vărsător

 

Dacă au existat neînțelegeri în ultima perioadă cu partenerul de cuplu, astăzi poți îndrepta lucrurile. În planul profesional se mențin tensiunile și ar fi recomandat să dai dovadă de calm și diplomație, mai ales că Luna traversează zodia Leu.

 

Pești

 

Astăzi se anunță o zi aglomerată la serviciu și este posibil să te suprasoliciți prea tare, așa că va fi nevoie să iei măsuri dacă nu vrei să ai parte de evenimente neplăcute în planul sănătății. Pe de altă parte, ai de rezolvat niște chestiuni care țin de familie, casă, patrimoniu, achiziționarea unor bunuri pentru casă.

related posts

Modifică setările cookies