Horoscop zilnic 15 august 2023. Berbecii își fac partenerul să sufere, Peștii sunt agresivi în comunicare


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de marți, 15 august 2023. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Posibil, astăzi, să ai niște discuții cu partenerul de cuplu, legate de mai multe aspecte din viața voastră. Ai tendința să-l faci să sufere, dar nici el nu se va lasa mai prejos, așa că ai grijă ce vorbești, să nu ți se întoarcă cu aceeași monedă!

 

Taur

 

Posibil, astăzi, să te nemulțumească niște chestiuni, care țin de administrarea unui imobil sau apar evenimente în familie, care necesită o rezolvare urgentă. Nu intra în dispute cu ceilalți membri ai familiei, în special cu părinții cu care ai viziuni diferite!

 

Gemeni

 

Deși ai așteptat mai multe zile pentru a avea o discuție pentru clarificarea unor chestiuni în planul relațional, astăzi, când are loc conversația, parcă nici nu-ți mai vine să îți pui nemulțumirile. Nu ești în apele tale și preferi să amâni, pentru că este posibil să faci niște acuzații, care să amplifice o stare și așa tensionată.

 

Rac

 

Posibil, astăzi, să-ți ajuți un prieten cu bani sau poate cu niște sfaturi legate de accesarea unui credit sau de cumpărarea unui imobil. În partea a doua a zilei, ieși cu prietenii la niște evenimente în oraș.

 

Leu

 

Luna ajunge, astăzi, în zodia ta, ai o dispoziție bună și îi molipsești și pe ceilalți cu starea ta de bine. Organizezi o petrecere sau o întâlnire cu prietenii, depanați amintiri și vă simțiți bine împreună. Atenție la orgolii, pentru că este posibil să apară niște situații, în care să vedeți lucrurile dintr-o altă perspectivă și de aici să se iște niște conflicte!

 

Fecioară

 

Astăzi, nu ești în cea mai bună formă, mai ales că Luna îți traversează sectorul izolării, introspecției și frământărilor interioare. Ai niște nemulțumiri în planul sentimental, deoarece nu ai reușit să porți niște discuții, pentru clarificarea unor aspecte, iar acest lucru îți strică dispoziția. 

 

Balanță

 

Posibil, astăzi, să te afli față în față cu o situație tensionată în planul sentimental și să nu știi cum să reacționezi. Ceri sfatul unei persoane din anturajul tău și decizi să amâni un răspuns la o provocare din partea partenerului sau a unei persoane cu care ai avut niște neînțelegeri.

 

Scorpion

Se anunță o zi pe care o petreci cu partenerul de cuplu la evenimente în aer liber, concerte, spectacole sau o masă în oraș. În partea a doua a zilei s-ar putea să ai niște discuții în contradictoriu cu unul dintre părinți, din cauza unor chestiuni care privesc casa sau administrarea patrimoniului.

 

Săgetător

 

Cineva din grupul de prieteni te încurajează să continui niște studii sau să începi niște cursuri de perfecționare. Chiar dacă simți presiune din partea celor cu care lucrezi, pentru că nu știi dacă vei putea susține toate activitățile în perioada următoare, merită să încerci.

 

Capricorn

 

Astăzi, te preocupă situația financiară și ești determinată să depășești anumite situații, chiar dacă apar tensiuni cu cei cu care desfășori activități. Atenție la investiții și la speculații financiare și nu te lansa în activități, care-ți pot aduce pierderi!

 

Vărsător

 

Posibil, astăzi, să ai niște discuții cu partenerul de cuplu sau cu cei cu care desfășori activități, despre planurile pe termen lung sau direcția pe care vrei să o urmezi într-un poiect viitor. Din contextul astral face parte și Uranus, așa că, așteaptă-te la surprize!

 

Pești

 

Posibil, astăzi, să fii nevoită să muncești, să preiei sarcinile unui coleg, iar acest lucru te nemulțumește foarte mult, pentru că de abia faci față la sarcinile tale, darămite să mai preiei și pe ale altora. Atenție la comunicare, pentru că este posibil să fii cam agresivă atunci când transimiți un mesaj!

related posts

Modifică setările cookies