Horoscop zilnic 24 mai 2023. Vărsătorii se pot certa cu iubitul, Fecioarele pot fi implicate în conflicte majore


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de miercuri, 24 mai 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Luna formează astăzi mai multe aspecte tensionate. Din configurația astrală face parte și Marte, guvernatorul tău, așa că recomandarea astrelor este să nu te ambalezi prea tare în orice situație critică care intervine în viața ta. Apelează la calm și diplomație! În planul sentimental este posibil să ai parte de trăiri intense.

   

Taur

 

Sectorul comunicării și deplasărilor este foarte activat astăzi de aspecte tensionate, așa că ai grijă ce vorbești și în trafic nu intra în conflicte cu ceilalți participanți! S-ar putea să încerci să intri în posesia unor bani sau să recuperezi o datorie și nu te lași până nu obții ce este al tău. Relațiile cu rudele sunt tensionate.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi anunță multe tensiuni și conflicte verbale. La serviciu ai grijă la ton și la acțiunile pe care le întreprinzi, pentru că este posibil să se strice unele relații sau să primești mustrări din partea șefilor. De asemenea, s-ar putea să te cerți cu un prieten sau o persoană apropiată, care nu rezonează cu principiile și ideile tale din sfera profesională.

 

Rac

 

Astăzi este posibil să fii interesată să obții un credit, o mărire salarială sau să administrezi un buget al familiei. Posibil să faci niște socoteli financiare pe termen lung. Ai grijă ce interacțiuni ai, pentru că este posibil, sub impulsul momentului, să nu reacționezi tocmai bine, dacă nu-ți ies lucrurile sau dacă cineva te critică!

 

Leu

 

Dacă în prima parte a zilei simți o agitație interioară, în partea a doua, când Luna începe să-ți traverseze zodia și formează un aspect tensionat cu Marte, planeta acțiunii, s-ar putea să te exteriorizezi și să intri în conflicte cu partenerul de cuplu din cauza unor chestiuni familie, administrative sau gospodărești.

 

Fecioară

 

Astăzi se anunță o zi aglomerată la serviciu, iar recomandarea astrelor este să ai grijă cum gestionezi anumite crize de comunicare care pot să apară, pentru că este posibil să se iște conflicte majore din cauza orgoliilor.

 

Balanță

 

Astăzi se activează sectorul asociat carierei și activităților profesionale de pe urma exercitării profesiei. Dacă ai încredere în tine și-n forțele proprii, vei reuși să depășești niște obstacole și să avansezi în proiectele tale. Relația cu partenerul de cuplu poate fi conflictuală, așa că nu da curs provocărilor!

 

Scorpion

 

Posibil, astăzi, să te remarci cu un proiect, o idee originală, să iei cuvântul într-o ședință și șefii să fie impresionați de o prestație. În partea a doua a zilei, conjuncția Lunii cu Marte, guvernatorul tău, în tranzit prin casa carierei, ar putea să-ți aducă impulsuri de a lua decizii rapide, fără să analizezi o situație. Recomandarea astrelor este să nu te grăbești și mai mult de atât, să ai grijă la imaginea ta!

 

Săgetător

 

În prima parte a zilei, încerci să rezolvi anumite chestiuni financiare, să achiți un sejur sau să recuperezi o sumă de bani. În partea a doua, s-ar putea să ai parte de evenimente neprevăzute legate de un raspuns pe care îl aștepți de la o instituție publică sau de la rude aflate în alt oraș/străinătate.

 

Capricorn

 

În prima parte a zilei este posibil să apară evenimente în planul relațional, mai ales dacă cineva din anturaj se amestecă în treburile voastre personale. Registrul astral se schimbă din partea a doua a zilei, când Luna formează o conjuncție cu Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin casa intereselor financiare și intimității. Atenție la cum gestionezi o situație apărută în cuplu, care privește intimitatea sau banii comuni!

 

Vărsător

 

În prima parte a zilei, rezolvi o serie de sarcini și chestiuni administrative ale casei, mai ales dacă lucrezi în regim de telemuncă. Registrul astral se schimbă după prânz, când Luna formează o conjuncție cu Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin casa relațiilor și parteneriatelor profesionale. S-ar putea să apară discuții în contradictoriu cu partenerul. Atenție la luptele de putere și la orgoliu, care este accentuat.

 

Pești

 

Contextul astral de astăzi este tensionat la serviciu și mai ales relațiile cu unii dintre colegi. Luna formează o conjuncție cu Marte, planeta acțiunii, și s-ar putea să existe discuții în contradictoriu din cauza unor proiecte noi, principii diferite. Volumul de muncă este mare și va fi nevoie să împărțiți sarcinile, astfel încât să nu stai peste program.

 

related posts

Modifică setările cookies