Horoscop zilnic 7 august 2023. Vărsătorii se vindecă după o despărțire dureroasă, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de luni, 7 august 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Începi ziua în forță și faci astfel încât să programezi toate activitățile săptămânii, să fii sigură că totul este în ordine. În partea a doua a zilei, intervin chestiuni legate de bani, de administrarea acestora. Posibil să ai și niște discuții în planul sentimental și perspectiva ta să nu coincidă cu cea a partenerului.

 

Taur

 

Posibil, astazi, să te entuziasmezi prea mult sau prea repede de o chestiune, care are legătură cu casa sau cu administrarea unui imobil. De asemenea, ești tentată să faci niște cheltuieli extravagante, fără să-ți dai seama că vei depăși cu mult bugetul alocat.

 

Gemeni

 

Atenție, astăzi, la discuțiile pe care le poți avea cu partenerul de cuplu sau dacă ești singură, cu cineva cu care flirtezi de ceva timp, pentru că este posibil să apară divergențe de opinie și să se strice relația înainte să înceapă.

 

Rac

 

Atenție, astăzi, la tendința de a intra în dispute cu prietenii, din cauza unor cheltuieli comune, pe care le faceți pentru o ieșire cu un grup mai mare. Dacă ai de recuperat o sumă de bani, persoana respectivă îți solicită o amânare și-ți încurcă planurile.

 

Leu

 

Soarele, guvernatorul tău, formează, astăzi, un aspect tensionat cu Jupiter din zodia Taur. S-ar putea să apară conflicte în relația cu șefii, cu persoane cu autoritate sau să apară neașteptat probleme într-o călătorie în străinătate. Ai grijă cum gestionezi criza apărută și mai bine caută soluții, decât să intri în conflicte!

 

Fecioară

 

În prima parte a zilei este posibil să fii tentată să faci niște achiziții, să rezervi o cazare, să cumperi niște bilete de avion, mai ales dacă apare o propunere neașteptată de la cineva din străinătate. Analizează bine înainte să iei o decizie financiară, pentru că ești tentată să faci cheltuieli pentru plăcerile personale, fără să ții seama de bugetul pe care îl ai!

 

Balanță

 

În prima parte a zilei, porți niște dialoguri cu partenerul de cuplu, pentru a lua niște decizii, care vă privesc pe amândoi. În partea a doua a zilei, Luna începe să traverseze casa intereselor financiare și este posibil să ai impulsul să-i faci o surpriză partenerului, să plecați într-un sejur romantic.

 

Scorpion

 

Posibil, astăzi, să ai niște discuții în contradictoriu sau conflicte cu șefii și să fii pe punctul de a rupe un contract. Contextul astral este tensionat, iar recomandarea este să cauți să rezolvi o situație tensionată și nu sau o agravezi. Oricât de mult ți-ai dori să pui pe cineva la punct, vei decide, într-un final, că cel mai bun lucru este să faci câțiva pași înapoi.

 

Săgetător

 

Atenție, astăzi, la cei cu care interacționezi, fie că sunt colaboratori, colegi de serviciu sau parteneri de afaceri, pentru că este posibil ca viziunile voastre să fie diferite și de aici să apară conflicte, ego-ul vostru să fie testat și să stricați niște relații.

 

Capricorn

 

Posibil, astăzi, să intervină niște discuții între tine și partener, din cauza cheltuielilor pe care le-ați avut în concediu, la un eveniment important în viața unui prieten sau a unei persoane din familie. Încercați să vă reorganizați finanțele, astfel încât să nu rămâneți fără niciun ban până la finalul lunii!

 

Vărsător

 

Aspectul astral tensionat, care se formează, astăzi, între Soarele, în tranzit prin casa relațiilor, și Jupiter, din casa vieții de familie, îți poate aduce conștientizări, legate de cum vedeți și abordați lucrurile tu și partenerul tău. Dacă a avut loc de curând o despărțire, încerci să-ți revii și cauți compania familiei.

 

Pești

 

Posibil, astăzi, să ai nevoie de mai mult timp dacă trebuie să iei o decizie legată de sfera profesională, pentru că stai și analizezi anumite acțiuni sau interacțiuni cu colegii /șefii. Te simți foarte obosită și cu multă presiune pe umerii tăi. Ai nevoie de mai multe zile de relaxare și de reechilibrare fizică și emoțională.

 

related posts

Modifică setările cookies