Jador își caută iubită! Ce caută artistul la o femeie: „Să aibă...”


Jador este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de manele din România. Acesta, deși are un succes admirabil în carieră, în viața personală nu este atât de norocos. După ce s-a despărțit de Georgiana, manelistul nu s-a afișat cu alte femei, iar acum își caută parteneră.

Tag-uri: #Jador #iubita

Jador este un bărbat înalt, aranjat, talentat și plin de succes, însă are o mare problemă: nu are iubită. Deși sunt multe femei care și-ar dori o relație cu el, manelistul stă departe de admiratoare și așteaptă aleasa inimii. Cu toate că în trecut a menționat că personalitatea este extrem de importantă, acum a postat pe Instagram un anunț care a stârnit multe reacții.

Pe contul său de Instagram, Jador a publicat un mesaj în cadrul căruia anunță că își dorește o relație. El nu s-a oprit aici, ci a dezvăluit și modul în care trebuie să arate femeia visurilor sale:

”Vreau o fată care să aibă cel mai mare bas în blugii ăia skinny”, a scris Jador într-o postare pe contul său de Instagram.

De curând, Jador și-a achiziționat și un bolid de lux pentru a ajunge mai ușor la concerte. Cu toată modestia, Jador s-a afișat cu noua mașină pe rețelele de socializare:

„Mergem către casă... În curând o să ne mutăm în casă nouă. Cât de multe binecuvântări... Să nu creadă cineva că eu mă dau mare. Pur și simplu împărtășesc bucuria mea cu voi. Pentru mine e o realizare foarte frumoasă. Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru tot ceea ce ne dă. N-am cuvinte, n-am visat în viața mea la o mașină ca asta. Nici nu știu să umblu la ea, dar sper să învăț. Are multe dotări. Mașina asta am luat-o ca să merg la cântări cu ea”, a spus Jador în clipul video postat pe internet.

Sursă foto: Jador/Facebook, Jador/Instagram

  • Jador își caută iubită! Ce caută artistul la o femeie: „Să aibă...”

related posts

Modifică setările cookies