Jador, surprins alături de o altă femeie, după zvonurile legate de Andreea Bălan 


După ce Jador și Andreea Bălan au fost surprinși în timp ce se sărutau, zvinurile despre o relație au început să curgă.


Cu toate astea, Jador a postat pe Instagram, la Instastory, poze în care se arăta apropiat de o altă femeie. Ulterior, a dezvăluit că aceasta era...sora sa. Și asta pentru că lângă poză a scris : "Preluați noua iubită a lui Bogdan."

Vezi fotografiile postate de Jador în Galeria Foto

Paparazzi cancan.ro  i-au filmat pe cei doi în timp ce se sărutau și păreau extrem de apropiați. Se pare că Andreea Bălan și Jador mergeau la o petrecere și așa cum au fost filmați s-au comportat imediat ce s-au întâlnit. 

În urmă cu câteva zile, Jador a lansat melodia „Relație Complicată”, care are peste 300.000 de vizualizări. După întâlnirea de la miezul nopții cu Andreea, se pare că Jador a postat pe Instagram și promovarea la piesă, iar mulți au speculat că e un mesaj subliminal.

Pe Instastory, după ce au apărut filmările,  a pus un mesaj și Andreea Bălan, în care a scris:

„Ego-ul reprezintă cea mai periculoasă parte a noastră. Ego-ul este inamicul. Trebuie să ai un pic, pentru a putea merge în continuare. Dar dacă îl laşi să îţi scape de sub control, atunci vei avea o putere nebună. Lucrul acesta poate fi văzut în ziare, în fiecare zi. Corupția corporațiilor, lăcomia, puterea, credința că ei sunt zei."

Invitată într-o emisiune mondenă, a negat că ar avea vreo relație cu acesta.

„Eu sunt singură, nu am mai afișat nicio relație de aproape doi ani de zile. Și nici nu am mai făcut declarații legate de viața mea personală, dacă sunt sau nu sunt cu cineva și atunci, fiind văzută în club s-a speculat că aș fi, săptămâna trecută, cu un coleg din trust, cu Cătălin (Cazacu). Acum că sunt cu colegul meu, fratele meu, Jador."

 Vezi mai multe poze cu cei doi în Galeria Foto

FOTO: INSTAGRAM JADOR

INSTAGRAM ANDREEA BĂLAN 

Vezi și video:

  • Jador, surprins alături de o altă femeie, după zvonurile legate de Andreea Bălan 

related posts

Modifică setările cookies