Jennifer Garner, desemnată cel mai frumos om la anului 2019. Reacția ei: „E jenant”


Actrița Jennifer Garner (47 de ani) a primit o recunoaștere la care nu se aștepta. Reacția ei a fost pe măsura surprizei.


Revista People alege în fiecare an „cel mai frumos pământean”, atât la interior, cât și la exterior, și-l pune pe copertă ca să-l cinstească toată lumea. Omul frumos al anului 2019 este Jennifer Garner, fosta soție a lui Ben Affleck. 

Mamă a trei copii, actrița a dezvăluit că nu se simte confortabil cu acest titlu și are rețineri în a-și privi chipul pe copertă.

Nu știam că People...  nici nu am văzut-o încă. O, e atât de jenant. Nu pot să mă uit. People a devenit o revistă pentru AARP (organizație neguvernamentală dedicată personelor retrase din activitate - n.n.). Nu am spus nimănui de asta, sunteți primii care știți”, a spus actrița în emisiunea realizatoarei Ellen DeGeneres.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people) on

 

Deși actrița s-a declarat măgulită de distincția acordată, alegerea revistei nu este întâmplătoare. Chiar Jennifer Garner a mărturisit că fanii ei o abordează adesea ca să-i spună ce om minunat este.

„Îmi spun că sunt mai drăguță în persoană decât pe ecran. Nu știu ce înseamnă asta, dar ăsta este de departe complimentul pe care îl aud cel mai des”, s-a destăinuit ea revistei People.

Citește și: Ben Affleck vorbește despre cel mai mare viciu al său: „Să fiu alcoolic face parte din viața mea”

Jennifer spune că nu petrece prea mult timp pentru a urmări tot ce se scrie despre ea în mass media.

„Zero. Nu numai că nu citesc comentariile, mă străduiesc din răsputeri să nu văd fotografiile, să nu citesc articolele sau orice se mai întâmplă în mediul online. Și nu e pentru că nu-mi pasă, ci pentru că îmi pasă prea mult. Instagram este o altă poveste, deorece nu am parte de prea mulți oameni răutăcioși”, mai spune actrița.

  • Jennifer Garner, desemnată cel mai frumos om la anului 2019. Reacția ei: „E jenant”

related posts

Modifică setările cookies