Jennifer Lopez, apariție fabuloasă în St. Tropez. Diva latino și-a etalat abdomenul cu pătratele


Jennifer Lopez și logodnicul său, Alex Rodriguez, au fost fost surprinși de paparazzi în St. Tropez, acolo unde au participat la ziua fostului baschetbalist Magic Johnson. 


Diva latino a reușit să atragă toate privirile cu ținuta sexy pe care a afișat-o. Cântăreața și-a făcut apariția într-o supeba fustă maxi albastră, cu buline albe, despicată în lateral. Vigilenți, paparazzii au reușit chiar să surprindă și un mic accident vestimentar. Într-un moment de neatenție, JLo și-a arătat lenjeria intimă.

Se știe că artista a lucrat intens la sala de fitness pentru rolul de stripteuză din filmul Hustlers, iar rezultatele sunt vizibile. Abdomenul ei arată spectaculos. Diva a purtat un top alb, care i-a lăsat “pătrățelele” la vedere.

În stilu-i characteristic, Jennifer Lopez a purtat o mulțime de accesorii, printre care și cerceii săi preferați – rotunzi și uriași :)

 

Vedeta în vârstă de 50 de ani a povestit cum, la începutul carierei, i s-a spus că nu poate juca decât roluri de menajeră, că posteriorul ei este mult prea mare și că emisiunea American Idol îi va ruina cariera.

A debutat cu rolul Selenei în filmul cu același nume, în 1997, devenind prima actriță de origine latină care a primit peste un milion de dolari pentru un rol.

În prezent, Jennifer Lopez este vedeta filmului Hustlers, care urmează să se lanseze pe 12 septembrie, a terminat cel de-al patrulea turneu musical, It`s my party, și face parte din producția filmului The Godmother, în care vă juca rolul principal.

„Am fost fascinată de povestea Griseldei Blanco și mi-am dorit foarte tare să o joc pe marile ecrane. Este tot ceea ce ne dorim de la un personaj - cunoscută, ambițioasă, înșelătoare și înfricoșătoare. Într-un gen dominat de masculi, abia aștept să pun lumina pe acest anti-erou, pentru a-i aduce povestea complicată la viață”, a spus Lopez.

  • Jennifer Lopez, apariție fabuloasă în St. Tropez. Diva latino și-a etalat abdomenul cu pătratele

related posts

Modifică setările cookies