Jennifer Lopez, apariție în lenjerie intimă la 54 de ani. Diva latino impresionează cu silueta ei


Jennifer Lopez tocmai a împlinit 54 de ani și continuă să uimească, din ce în ce mai tare, cu felul în care arată. Vedeta este într-o formă fizică excepțională, după cum o demonstrează și cele mai noi imagini postate pe rețelele de socializare.

Tag-uri: #Jennifer Lopez

Diva latino este imaginea unui brand de lenjerie intimă, ocazie cu care s-a lăsat fotografiată așa cum o vede Ben Affleck în dormitor. Îmbrăcată într-un set de lenjerie albă, din dantelă, J Lo impresionează cu silueta ei voluptoasă, dar “fit”.

Nu este însă o întâmplare că arată atât de bine: vedeta are un program intens de antrenamente, care a fost dezvăluit de curând de antrenorul ei personal. Jennifer Lopez face diverse circuite la sesiunile de antrenament, o ora pe zi, de 4 sau 5 ori pe săptămână, în fiecare zi focusandu-se pe altă parte a corpului.

 

Antrenorul a dezvăluit că J Lo preferă antrenamentele la prima oră a dimineții, chiar dacă a avut o noapte grea. “Câteodată lucrez noaptea târziu și nu am chef de antrenament, dar îmi spun ‘Fă-o! E doar o oră! (…) Văd poze cu mine de acum 20 de ani și mi se pare că arăt mai bine acum”, a spus J Lo.

  • Jennifer Lopez, apariție în lenjerie intimă la 54 de ani. Diva latino impresionează cu silueta ei

related posts

Modifică setările cookies