Jennifer Lopez, apariție spectaculoasă în Vogue: “Numele meu legal este doamna Affleck, sunt mândră de asta”


Jennifer Lopez face senzație în cel mai nou număr al revistei Vogue. Artista a pozat în câteva ținute spectaculoase ale marilor designeri și a vorbit despre viața sa sentimentală și despre căsnicia cu Ben Affleck.


Diva latino spune că a preluat numele soțului și că este mândră de asta. “Lumea tot o să-mi spună Jennifer Lopez. Dar numele meu legal este doamna Affleck pentru că suntem uniți. Suntem soț și soție. Sunt mândra de asta (…) Mi se pare romantic”, spune J Lo.

Jennifer Lopez și Ben Affleck au format pentru prima oară un cuplu la începutul anilor 2000. „Eram atât de tineri și atât de îndrăgostiți în acel moment, într-adevăr foarte lipsiți de griji, fără copii, fără atașamente. Și doar ne trăiam viața, eram fericiți și trăiam clipa. Nu simțeam că trebuie să ne ascundem de nimeni sau că trebuie să fim cu adevărat discreți (…) Oamenii nu doreau să fim împreună, credeau că nu sunt persoana potrivită pentru el”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

Artista a dezvăluit că a avut dubii în momentul în care a reluat legătura cu Affleck și nu era sigură că relația lor va dura. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

“Evident că nu ne-am propus să ieșim în public cu relația noastră. Dar am simțit întotdeauna că există o dragoste adevărată acolo. Oamenii din viața mea știu că a fost o persoană foarte, foarte specială pentru mine. Când ne-am reconectat, acele sentimente pentru mine erau încă foarte reale... Nu știu dacă recomand asta tuturor. Noi doi, ne-am pierdut și ne-am găsit”, a povestit Jennifer Lopez în Vogue.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

  • Jennifer Lopez, apariție spectaculoasă în Vogue: “Numele meu legal este doamna Affleck, sunt mândră de asta”

related posts

Modifică setările cookies