Jennifer Lopez, dans la bară la 50 de ani! Vezi un VIDEO de excepție


După ce, toată vara a postat fotografii în care arată extrem de sexy, ba la plajă, ba pe yacht, Jennifer Lopez surprinde acum cu...un dans la bară. 


Artista a învățat, la 50 de ani, cum să execute mișcări extrem de complicate, dar a acceptat să se și expună într-un mod care a făcut-o inițial să se simtă foarte incomod: acela de stripteuză. J.Lo a devenit astfel Ramona, în producția Hustlers, unde joacă alături de Cardi B, Constance Wu, Lili Reinhart, Keke Palmer și Julia Stiles. Scenariul filmului, care va apărea pe 13 septembrie în SUA, e bazat pe un articol apărut în New York Times, despre un grup de dansatore exotice care au decis să profite de clienții din înalta societate. 
 

Poți vedea o GALERIE FOTO cu poze de excepție marca J.Lo

Deși în diferite interviuri Jennifer a mărturisit că era la început terifiată de acest rol, care o punea într-o ipostază inedită, a hotărât într-un final că e cazul să adopte o atitudine încrezătoare: “Trebuie să îți iei puterea înapoi. Trebuie să ai îndrăzneală.” Mesajul postat de vedetă pe Instagram, alături de câteva scene la bară, arată că e fericită că a acceptat provocarea:

“Viața începe la sfârșitul zonei tale de confort! Asta a fost cu siguranță unul dintre cele mai grele lucruri pe care le-am făcut din punct de vedere fizic. Dar, la final, a meritat!” 

În interviurile în care a mărturisit că s-a simțit explusă când intra în pielea personajului, a afirmat și că e de părere că “fetele care fac striptease au foarte mult curaj. Aceste femei sunt dure, dar foarte vulnerabile și rănite pe interior.”

Pe Pro TV Plus puteți urmări poveștile altor vedete internaționale:

FOTO: GETTY/INSTAGRAM

  • Jennifer Lopez, dans la bară la 50 de ani! Vezi un VIDEO de excepție

related posts

Modifică setările cookies