Jennifer Lopez, gest emoționant de ziua soțului ei, Ben Affleck. Cum și-a surprins partenerul de viață


Ben Affleck a împlinit frumoasa vârstă de 51 de ani, iar soția lui, Jennifer Lopez, n-a putut lăsa o asemenea ocazie specială să treacă neobservată.


Recent, Ben Affleck a împlinit 51 ani, iar soția lui, Jlo, a publicat un clip adorabil cu ei, în dreptul căruia a scris un mesaj scurt, dar plin de iubire.  

Artista și-a exprimat dragostea pentru soțul ei, Ben Affleck, prin intermediul unei melodii, pe care i-a dedicat-o chiar de ziua lui de naștere. Actorul a împlinit pe 15 august vârsta de 51 de ani.

Jlo a împărtășit cu fanii de pe Instagram un videoclip adorabil pe care l-a înregistrat în timp ce se afla pe scaunul pasagerului din mașina lor, în timp ce sărbătoritul conducea prin oraș. 

Jennifer Lopez radia de fericire și fredona și dansa pe melodia de dragoste iconică a lui Sam Cooke, „Wonderful World”, și a zâmbit strălucitor la versurile: „Nu știu prea multe despre francezii pe care i-am luat/ Dar știu că te iubesc/ Și știu că dacă și tu mă iubești/ Ce lume minunată ar fi aceasta”. 

„Dragă Ben… La mulți ani. Te iubesc!” a scris Jennifer Lopez în dreptul acelui clip video, pe care l-a publicat pe Instagram.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

În iulie, cuplul a sărbătorit ziua de naștere a lui Lopez în noua lor casă. Potrivit buletinului informativ On The JLO, Affleck i-a organizat lui Jennifer o petrecere la piscină în noua lor vilă de 60 de milioane de dolari din zona Wallingford Estates din Beverly Hills, notează Tvmania.

Sursă foto: Instagram

  • Jennifer Lopez, gest emoționant de ziua soțului ei, Ben Affleck. Cum și-a surprins partenerul de viață

related posts

Modifică setările cookies